UPISI NA NOVI DVOMJESEČNI CIKLUS ART TERAPIJE

Trajanje upisa: 16. – 31.1.2023.

 

Voditeljica: Tara Beata Racz
Trajanje: tijekom 2 mjeseca
Početak: veljača 2023.
Termin: srijedom od 18 do 20 sati, 8 termina
Broj polaznika: do 8
Cijena: 39,82 eura mj. / ciklus od 2 mjeseca 79,63 eura 
Prijave: modulor@cekate.hr, 091/3027412

Ovaj ciklus radionica zamišljen je u obliku kreativnih likovnih radionice u ukupnom trajanju od dva mjeseca. Radionice bi se održavale jednom tjedno u trajanju od 2 sata (120 minuta). Radionice su konceptualizirane tako da se jedna radionica nadovezuje na drugu međusobno se nadopunjujući, te se na kraju ciklus zaokružuje u cjelovito iskustvo prirodnog tijeka.

Umjetnost ima važnu ulogu u društvu jer pomoću nje čovjek spoznaje i izražava sebe i definira svoje mjesto u svijetu. Umjetnost oplemenjuje naš život i  liječi nas u kriznim vremenima. Kako bih približila značaj umjetnosti koju ona ima u svakodnevnom životu čovjeka, pripremili smo predavanja i ciklusa radionica, čiji je fokus  na terapiji umjetnošću koja usmjerava, podržava i tješi polaznika pomažući mu da postane bolja i ispunjenija osoba. 

Cilj ovih radionica je da se umjetničkim i kreativnim aktivnostima pomogne pojedincu da se prilagodi novonastalim izazovima u svojoj okolini, da potakne samorazumijevanje, da razvija empatiju i suosjećanje te da poboljša kvalitetu života.

UPISI NA NOVI CIKLUS ART TERAPIJE
Skip to content