NASTAVLJAMO S VIRTUALNIM DRUŽENJIMA

Centar za kulturu Trešnjevka i dalje kreira svoj program u virtualnom svijetu sve do onoga trenutka kada ćemo se moći ponovno susresti uživo na našim predstavama, koncertima, izložbama i radionicama. Za sve vas koji ćete ovaj mjesec provoditi kod kuće te posebno za vas koji ste željni kulturnih događanja, ali vam još uvijek nisu dostupna, donosimo raznovrsan online program namijenjen djeci i odraslima. U ovim nesigurnim vremenima kada je teško išta planirati i kada je nemoguće živjeti kao prije, mi smo tu zbog vas kako bismo vas opustili, podučili i zabavili. I velike i one male!

U svibnju vam u virtualnom svijetu nudimo kazališne radionice, priče za djecu, čitanje priča, izložbu, radiopriču za odrasle, biblioterapiju, šetnju Trešnjevkom i radionicu art terapije.

Naš program kontinuirano se izvodi svaki tjedan te se može pratiti na web-stranici, društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i našem kanalu na YouTubeu. Program se trajno nalazi na navedenim internetskim lokacijama te se može pogledati i naknadno, kadgod vama odgovara. Nadamo se skorom druženju u Centru za kulturu Trešnjevka i da ćemo vas sve zateći u dobrom zdravlju!

**MJESEČNI PROGRAM MOŽETE PROLISTATI OVDJE**

Mjesečni program – svibanj
Skip to content