Zbog velike zainteresiranosti, još jednom ugošćujemo dječje kazalište Mašino pozorište s predstavom za djecu „Maša i medvjed“ u subotu, 01.10.2016. u 18 h / dvorana Centra za kulturu Trešnjevka.
Ulaznice se kupuju na:
http://www.eventim.hr/hr/ 
i  u svakom većem kiosku Tiska 
– ulaznicu plaćaju svi, osim djece do dvije godine
Za sve koji još nisu pogledali predstavu, evo malog uvoda:
Prijateljske emocije okosnica su predstave koja djecu uvodi u priču o prijateljstvu između nestašne malene djevojčice Maše i velikog smeđeg medvjeda. Uz Mašu i medvjeda, u predstavi se pojavljuje i čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu pa će glavni dvojac tražiti pomoć djece iz publike kako bi ga pobijedili.
Glavni je cilj interakcija glumaca s djecom. Tako se najmlađe poučava važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije.
Predstava traje 45 minuta i posve je prilagođena djeci.

Velike brojke rezervirane su za predstavu u izvedbi Mašinog pozorišta – ona je, naime, u jugoistočnoj Europi odigrana više od petsto puta, u Hrvatskoj dosad 72 puta, a zbog velikog zanimanja su u svakom hrvatskom gradu u kojem je dosad gostovala odigrana i do put šest puta (Šibenik šest predstava, Osijek pet, Rijeka tri predstave, Karlovac dvije.

Interakcija za mlade
Zanimljiva i dinamična, posebna po tome što potiče na interakciju i uključivanje, predstava je djelo Saše Pantića, srpskog glumca, scenarista i redatelja koji je režirao je više od 15 dječjih predstava. Likove utjelovljuju akademski glumci Andrija Kovač, Jelena Krkić te Aleksandar Radović u alternaciji s redateljem predstave Pantićem, dok su kostimi i scenografija djelo Bojana Četkovića.

“Maša i medvjed” 01.10.2016. predstava za djecu
Skip to content