KAZALIŠNI PONEDJELJAK 03.6. 20h Oprostite, malo nam je neugodno / DKD Pentravci

Repriza: 18.6. u 20 sati

Tekst: Vjekoslav Domini

Režija: Branko Mikac

Dvije obitelji, dugogodišnji prijatelji, nemaju djece jer su Anita Tukan i Cvjetko Virga kako je medicinski utvrđeno neplodni. Obitelji sklope pismeni sporazum da plodni dio njihovih obitelji Juraj Tukan i Višnja Virga donesu na svijet dvoje djece, za svaku obitelj po jedno. Da stvari nisu jednostavne kako se u početku činilo pokazat će se u raspletu ove komedije.

 

KAZALIŠNI PONEDJELJAK 17.6. 20h Popravak života / U potrazi za istinom – ulaz slobodan

Tekst:  Tomislav Kramarić, Ana Narandžić, Vera Sekula, Gordana Habus-Korbar i Svjetlana Beck pod mentorstvom Brune Margetića

Režija: Jelena Hadži-Manev

Izvode: Polaznici Kazališne radionice projekta „U potrazi za istinom“

Predstava je nastala u sklopu Kazališne radionice projekta  „U potrazi za istinom“ pod vodstvom glumice, redateljice i dramske pedagoginje Jelene Hadži-Manev. Tekst po kojem je rađena predstava također je nastao na radionicama pod mentorstvom Brune Margetića. Riječ je o predstavi koja koristi princip teatra u teatru u kojoj se kazališna družina okupila napraviti predstavu, ali stvari ne idu baš kako su se nadali…

 

OSTALE PREDSTAVE U LIPNJU

01.6. 20h Mali noćni razgovori / UO Iza zavjese

Tekst: Tihomir Dujmović

Režija: Želimir Mesarić

Dramaturgija: Mira Muhoberac

Igraju: Vinko Kraljević, Tomislav Martić, Lucija Dujmović i  Petra Tunjić

Cijena ulaznice: 60 kuna

https://www.ulaznice.hr/web/event/85/32

Kazališna predstava „Mali noćni razgovori“ nastala je po knjizi Tihomira Dujmovića  „Mali noćni razgovori ljevice i desnice“. Riječ je o lucidnom i posve otvorenom, detaljnom i u materiju iznimno upućenom razgovoru dvojice sugovornika. Tekst je pisan kao razgovor dvojice upućenih umirovljenika, no uprizoren je kao razgovor dvojice povjesničara koji vode tv debatu o povijesnim temama koji muče hrvatsku ljevicu i desnicu.

 

Prodaja ulaznica u sobi marketinga (CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1, kod balkona dvorane) od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te putem servisa Ulaznice.hr. Više informacija na marketing@cekate.hr ili broj telefona 01/3695457 (u uredovnom vremenu). Uz  kupnju ulaznice dobiva se bon za 10% popusta pri konzumaciji pića u Invictus baru (Nehajska ulica 10).

Kazališni ponedjeljak u lipnju

Ključne riječi:

Skip to content