Predstava je otkazana zbog bolesti glumca.
KOMEDIJA MENTALITETA ZA NASMIJANU ZAGREBAČKU JESEN
“Žena mog muža” 23.10.2016. u 20 h

CEKATE u listopadu će ugostiti jedinstvenu komediju mentaliteta, autorsku predstavu Žena mog muža popularnog beogradskog glumca i redatelja Saše Pantića. Njemu se na pozornici pridružuju Tijana Čurović i Dragana Sudžuk, a glazbena podloga djelo je sastava Djura i Mornari.

Ulaznice za ovu predstavu koja će 23. listopada nasmijati Zagrepčane mogu se nabaviti u sustavu Eventima po cijeni od 60 kuna.

Prema riječima redatelja i scenarista, Saše Pantića, inspiraciju je pronašao u motivima popularnog kazališnog komada Muž moje žene Mire Gavrana, no ističe kako je riječ o autorskom djelu u kojem gledatelji prate zgode i nezgode Albanca te njegovih dviju supruga Hrvatice i Srpkinje. I bez otkrivanja radnje, dovoljno je samo istaknuti zaplet – svo troje glavnih likova žive u sreći, slozi – i neznanju, dok jednog dana prva supruga ne otkrije kako njezin idealni suprug već godinama vodi dvostruki život, dapače ima drugu zakonitu suprugu. Dvije se žene najprije posvađaju, a onda shvate da je osveta jelo koje se najbolje servira hladno pa se udruže kako bi zapaprile „gospodinu Savršenom“.
Uz zaplet koji jamči smijeh do suza, dinamičnosti radnje pridonose i prepoznatljivi motivi mentaliteta glavnih likova pa će biti zanimljivo vidjeti kako će, prvenstveno žene, premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja.
Ansambl predstave čine istaknuti umjetnici, među kojima je široj publici možda najpoznatije ime ono Saše Pantića, tvorca popularnih Kursadžija, no ne treba zanemariti ni Tijanu Čurović, kazališnu i televizijsku glumicu te Draganu Sudžuk koja, uz glumu, veliku pažnju posvećuje i cabaretu.
Glazba je djelo world music sastava Djura i Mornari, a kostime je osmislila kostimografkinja Sara Blam Bradić.
Više informacija o ansamblu:
SAŠA PANTIĆ
Srpski je glumac, scenarist i redatelj koji je karijeru započeo ulogom Saše u filmu „Tesna koža“, a potom se proslavio i kao scenarist i redatelj, najpoznatiji po komediji „Kursadžije. Scenarist je, glumac i producent u seriji „Kad na vrbi rodi grožđe”, „Policijska stanica”, „Selo gori”, a osmislio je i više od 15 dječjih predstava. Osvajač je nagrade na danima JRT za najbolju humorističnu emisiju.
TIJANA ČUROVIĆ
Tijana Čurović je srpska kazališna i televizijska glumica. Velike uspjehe donijele su joj uloge u serijama i kazališnim komedijama, dok ju srpska publika najbolje pamti po ulozi domaćice u poznatom reality šou „Domaćine, oženi se“. Igrala je u sljedećim ulogama: „Lele bato“ (TV film iz 2005. godine u kojem
glumi voditeljicu), „Tegla puna vazduha“(TV film iz 2007. gdje igra ulogu Mire), „Ranjeni orao“, „Račun“. Uloge u TV serijama: Kazneni prostor, Lisice, Stižu dolari, Vratiće se rode, Zaustavi vreme, Ranjeni orao, Greh njene majke, Igra istine, Cvet lipe na Balkanu…. Igrala je i u kazališnim predstavama poput: Brod za lutke, Kandid ili Optimizam, Hadersfild, Tramvaj zvani želja, Veliki fajront…
DRAGANA SUDŽUK
Dragana Sudžuk diplomirala je glumu na Akademiji umjetnosti u Beogradu 2006. godine u klasi profesora Nebojše Dugalića. Završila je i baletnu školu „Lujo Davičo“ u Boegradu. Njezin je filmski debi glazbeni etno film „Vilinska igra“ iz 2002. godine, a zatim je uslijedio i njezin TV debi u prvoj srpskoj telenoveli „Jelena“ u kojoj je tumačila lik Sandre. Široj populaciji postala je poznatija preko projekata poput „Kursadžije“, „Balkanske prevare“, „Akademci“. Trenutno nastupa u Cabaretu „Gitana“, a za blog „Kulturna Srbija“ govori o tome kako je cabaret nastao, kako je dobila ideju i kakve je reakcije dobila nakon izvedbi.
DJURA I MORNARI
Bend „Djura i Mornari“ njeguje zarazni World Music latino zvuk te vesele mediteranske pjesme. Bend je nastao kao kazališnih projekt Vladimira Đurića Đure koji je u prvu postavu okupio kolege glazbenike i glumce, a prvi hit „Noću haramo“ bio je na vrhu svih demo top lista 1985. godine. Prvi singl „Macho tip“ objavljen je kao video spot 1986. godine, a za njih slijedi singl „Bilder“ 1987. godine. Godinu dana kasnije bendu se pridružuje redatelj Milutin Petrović i snimaju singl „Kriza rok“. U novoj postavi benda od 2007. godine, su Milan Milosavljević Burda (klavijature), Zoran Anić Kiza (gitara), Ivica Duvnjak (gitara), Dušan Milovanić Dule (harmonika) i Dušan Savić Dule (đembe).
SARA BLAM BRADIĆ
Sara Blam Bradić diplomirana je kostimografkinja i modna dizajnerica. Iza sebe ima desetke samostalnih premijera u kazalištima „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, „Narodno pozorište“ u Beogradu, „Pozorište na Terazijama“. Krajem 2012. godine angažirana je kao kostimografkinja na koncertu američke pjevačice Jennifer Lopez u beogradskoj Areni. Radila je i kao kostimograf i stilist na televiziji „Happy“, a od 2014. godine zaposlena je u „Narodnom pozorištu“ u Beogradu.

Hit komedija “Žena mog muža” 23.10. / 20:00-OTKAZANO
Skip to content