S ponosom objavljujemo da je Centar za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) jedan od predstavnika iz Hrvatske na aktivnosti europske transnacionalne suradnje (ETS) Mythbusting European Project Management for Strategic Partnerships, odnosno, na hrvatskom, Razbijanje mitova o europskom projektnom menadžmentu za strateška partnerstva (više o programu možete pročitati ovdje).

AMPEU

Kao što je objavljeno na web stranici Agencije za mobilnost i programe EU, “Aktivnosti transnacionalne suradnje (Transnational Cooperation Activities – TCA) predstavljaju suradnju između nacionalnih agencija koje provode program Erasmus+. Radi se o mehanizmu suradnje koji omogućava poboljšanje kvalitete i učinka programa Erasmus+ putem treningaradionicakonferencijastudijskih posjeta te ostalih aktivnosti umrežavanja. TCA pruža potporu kvaliteti pripreme i provedbe projekata potencijalnim i postojećim korisnicima Programa” (više o TCA možete pročitati ovdje).

Program suradnje se održava u Dublinu (Republika Irska) od 13. do 15. veljače 2019. godine, u organizaciji organizacije Léargas koja u Republici Irskoj provodi međunarodne i nacionalne programe razmjene u svim područjima obrazovanja (više o njima možete saznati ovdje).

Leargas

Na sastanku sudjeluje više od 45 stručnjaka i stručnjakinja, iskusnih voditelja međunarodnih projekata iz 22 zemalja Europe.

Važno je i da CeKaTe sudjeluje u ovom programu temeljem Odluke Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU)  koja odaje priznanje CeKaTe-u i navodi da sudjelue kao “iskusni koordinator projekata u okviru Ključne aktivnosti 2”, odnosno, Strateških partnerstava financiranih iz programa Erasmus+.

CeKaTe će predstavljati voditelj EU projekata, dr.sc. Ivan Hromatko, koji će ujedno i predstaviti sve projekte Centra za kulturu Trešnjevka koje provodimo uz podršku sredstava iz Europske Unije (Erasmus+, Kreativna Europa, Fond Hrvatsko-Švicarske suradnje itd.).

Cilj sastanka je umrežavanje te razmjena znanja o vođenju međunarodnih partnerstava, čime će CeKaTe osnažiti svoje interne kapacitete kao i realizirati nova partnerstva u području neformalnog obrazovanja odraslih na korist svih zainteresiranih pojedinaca u Zagrebu.

Na ovoj stranici i našim društvenim mrežama možete pratiti sve novosti i rezultate ovog seminara i umrežavanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama

  • Pratite nas i na društvenim mrežama:
    • Facebook: @cekate.hr
    • Instagram: @cekate.hr
    • Twitter: @cekate_zg (@cekatezg)

hashtag: #dublinepmtca 

Za sva pitanja o projektu i mogućnostima sudjelovanja, molimo da nam se obratite predstavniku CeKaTe-a na seminaru, voditelju EU projekata:

dr.sc. Ivan Hromatko

ihromatko@cekate.hr 


MATERIJALI SA SEMINARA


Prezentacije domaćina seminara (klikni ovdje) -> https://drive.google.com/file/d/13i_Lql8aWXUEpgDsvURUNZHFrf-3wKPy/view?usp=sharing

 

Rezultati Mentimeter (https://www.mentimeter.com/) istraživanja o iskustvu sudionika Mythbusting sastanka 

Autor istraživanja: Vasilis Delis (Grčka)

 

Fotoalbum s radionice

Promo objava CeKaTe-a o sastanku

Promo materijal CeKaTe-a o našim Erasmus+ projektima

 

Beplatan i slobodan alat za evaluaciju:

Backpack – Washing Machine – Waste Bin (autor prezentacije: Ivan Hromatko)

https://drive.google.com/file/d/1GcI-PtMECDK-5JyiUyR92a_cKgJdyoJy/view?usp=sharing

Skip to content