Mi glumimo, oni neka drame!

Studenti! Upisi su od 1. do 26 9. a rad započinje 6. 10. 2015. i traje sve do kraja školske godine. Članarina je 150 kuna na mjesec.

Informacije: 01/3695 457, 01/3027 411 i tnt@cekate.hr

Pronađite vršnjake kojima je dojadila buka spektakla i koji u tišini i miru, u druženju žele pronaći sebe prvo na pozornici, a potom i u životu. Naše je tijelo čudesno. Opustimo li se doslovce možemo lebdjeti, jer mašta radi čuda. Naš je govor prvo što smo naučili od naše majke, još dok smo je slušali preko kože, u trbuhu.

Tijekom vremena zaboravili smo govoriti i kretati se lagano i prirodno. Mi ćemo vam pomoći da se prisjetite sebe, da raspletete grčevite čvorove koji nam brzina svakodnevice nameće. Sjetimo se kako je to bilo kad smo bili (mlađa) djeca i kad su naše misli pokretale svijet naše mašte. Mi se igramo, kroz igru stvaramo predstave, ali i buduće glumce, redatelje, dramaturge, scenografe…

Imamo voditelje koji su ostvarili karijere kao glumci, pisci, koji su školovani za rad s djecom i odraslima.

Mašta radi svašta: nemoj biti Pale sam na svijetu! 

Radionice se izvode u učionicama Centra za kulturu Trešnjevka i u Domu kulture Prečko (Prečko 2a), prezentacija i probe su na velikoj pozornici CeKaTea uoči kraja školske godine ili u Domu kulture Prečko (Prečko 2a).

Upisi su od 1. 9. do 25. 9. u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1.
Informacije na telefon 01/3027418 i 01/3027411 te tnt@cekate.hr

FOTOGRAFIJE OVOGODIŠNJE PREMIJERE Mrožekova: “LOVA NA MUHE” STUDENTSKE GRUPE
"Lov na muhe", Dramski studio TNT / studenti

"Lov na muhe", Dramski studio TNT / odrasli

"Lov na muhe", Dramski studio TNT-a / studenti

Skip to content