Imate rukopis godinama skriven u ladici ? Ne znate jel to samo piskaranje ili pravo kreativno pisanje.”Ispolirajte” svoje vještine pisanja na našoj radionici kreativnog pisanja koja vas vodi do samog kraja odnosno do objave vašeg pisanog djela. Radionica kreativnog pisanja pod vodstvom mlade spisateljice Sonje Krivokapić nudi vam  od osnovnih tehnika pisanja ,karakterizacije likova ,dijaloga,važnosti prve rečenice do  specifičnosti pojedinih žanrova. Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi,analiza, pisanja i čitanja moći pronaći sebe odnosno svoj put u spisateljskim vodama.
Prijave su u tijeku, pozivaju se svi oni koji žele pisati ili već pišu. Broj polaznika je ograničen. Mjere Stožera se strogo poštuju.

O voditeljici:

Sonja Krivokapić ( Filozofski fakultet – književnost i južnoslavenski jezici). Objavila je nekoliko romana, zbirke radio drama te su neke radiodrame objavljene i na HRT-u.Ušla je u polufinale VBZ-ovog natječaja za najbolji neobjavljeni roman 2016.Pisala je književne kritike za portal Booksa i časopis „Književna republika“ Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža.Radila je u izdavačkim kućama Funditus i V.B.Z. te upoznala i poslovnu stranu spisateljskog svijeta.

Fond sati: 30 građanskih sati
Početak: 10.03.2021.
Termin: srijedom od 18 do 20 h
Cijena: 1500,00kn

Info: novastranica1@gmail.com  / 0959981900 (Romina Bengez)

 

Radionica kreativnog pisanja
Skip to content