“Priče koje liječe” u studenom

Četvrtak, 17.11.2022. u 18 sati 

Udruga Svitanje (Selska cesta 112)

 

U sklopu projekta Priče koje liječe u suradnji s Udrugom Svitanje, 17.11.u 18.00 sati u Selskoj 112 a, gostuje hrvatski književnik Robert Međurečan.

Robert Međurečan rođen je 1969. u Zagrebu. Njegov prvi roman, drski antiratni pamflet Prodajem odličja, prvi vlasnik (2008.) bio je nominiran u svim natječajima za knjigu godine. Drugi roman Kad jaganjci utihnu u Zdihovu (2011.) literarno nastavlja obračun s devijacijama iz bliske prošlosti. Treći roman Krletka za glinenog goluba (2019.) zatvara svojevrsnu trilogiju o našim posrnućima u trenutku kad naši nogometaši haraju Svjetskim prvenstvom.  

Piše drame, scenarije, svira, sklada pjesme za sitne novce. Lako se rasplače na ciganske romanse. Priučeni dešnjak, lijevi volej mu je još uvijek razarajući. Živi i radi u Zagrebu.  

Sudionik Domovinskog rata od samih početaka, boluje od PTSP-a. Pisanje i umjetnički rad smatra načinom borbe protiv bolesti.  

Na susretu s korisnicima udruge pričat će o svom književnom radu, o teškim i lakšim životnim trenucima, o ljubavi prema kvizovima, o borbi s PTSP-em, o glazbi i stihovima, a možda će nam nešto i zapjevati. Dođite i uživajte u ovom susretu.

 

 

 

“Priče koje liječe” u studenom
Skip to content