Zbog slabog odaziva publike program se otkazuje.

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka poziva  umjetničke organizacije za sudjelovanje u Kazališnom ponedjeljku CeKaTe Teatra.

Od 2019. godine CeKaTe uveo je dan posvećen kazalištu te od sad započinjemo tjedan kazališnim ponedjeljkom. Tom prigodom pozivamo sve umjetničke organizacije iz Grada Zagreba da nam prijave svoje produkcije za izvedbu na Kazališnom ponedjeljku. Predstave za djecu počinju u 10 sati, a za odrasle u 20 sati.

Za prijavu je potrebno priložiti  snimku predstave, četiri fotografije, plakat, kratki opis predstave (do 200 znakova) te ispuniti prijavni obrazac dostupan na poveznici. Za prijave i sve dodatne informacije obratite se na tnt@cekate.hr.CeKaTe ustupa dvoranu za probu i izvedbu, tehničke i marketinške usluge te cjelokupan prihod od do 100 prodanih ulaznica te 80% prihoda od ostalih ulaznica.

Publika na svakom Kazališnom ponedjeljku ocjenjuje predstavu ocjenama od 1 do 5 te se bira predstava publike mjeseca i predstava godine po izboru publike.

U ožujku publika će tako u CeKaTe Teatru moći pogledati „Ivanu u svijetu bajki“ Kazališta Smješko 4. i 25. ožujka u 20 sati, mjuzikl „Mikrofoni“ Medely Teatra 11. ožujka u 20 sati, „Plesnu haljinu žutog maslačka“ Kazališta Prijatelj 18. ožujka u 10 sati te „Titon“ Teatra Erazo 18. ožujka u 20 sati.

Poziv umjetničkim organizacijama za sudjelovanje u Kazališnom ponedjeljku

Ključne riječi:

Skip to content