Sveti Nikola i Božićni sajam/ Dom kulture Knežija, Albaharijeva 2 / subota, 5.12.2015. / 17:00- 19:00

Draga djeco, mame i tate, bake i djedovi  pozivamo Vas na Knežiju u Dom kulture gdje će nas posjetiti Sveti Nikola.

Vijeće mjesnog  odbora  Knežija poklanja svoj djeci Knežije /a i šire/ predstavu BAKA MRAZ U AKCIJI, te na kraju predstave posjetiti će nas Sveti Nikola.

O predstavi:
Što radi BakaBaka Mraz u akciji_PLAKAT Mraz dok Djed Mraz dijeli poklone? A, ne! Dosta je bilo kuhanja i spremanja, kreće u akciju! Uz pomoć svog prijatelja, susjeda Štefa, putuje svijetom i dobro se zabavlja.
U interakciji s djecom Baka Mraz i Štef proputuju: Francusku, Italiju, Ameriku, Japan, Australiju, Rusiju…, upoznavajući se s glazbom i običajima slavljenja Nikolinja i Božića u pojedinim državama.

Predstavu izvodi: Teatar Don Hihot

Za ovu prigodu  Osnovna škola Matije Gupca  za nas pripremila je prigodni program koji će nam pokazati na pozornici našeg malog Doma Knežija.

Ove godine osim predstave i prigodnog programa  u Domu Knežija  iznenađenja nikad kraja!
Ove godine imati ćemo i bogati  Božićni sajam gdje će nam se predstaviti ZADRUGA  Osnovne škole  Matije Gupca,  Dječji vrtić  Matije Gupca s prigodnom izložbom dječjih radova; te Udruga “Trenutak 39” s već tradicionalnom razmjenom stvari bez uporabe novca “Milo za drago” s temom razmjenjujemo Božićni nakit, ukrase i dekoracije  i za kraj prezentirati će nam se Društvo sportske rekreacije “MEDO SPORTAŠ”

Organizatori ovog iznenađenja na Knežiji su:
Vijeće mjesnog odbora Knežija i  Centar za kulturu Trešnjevka.

Ulaz je besplatan

Više informacija na: + 385 91 3027415; +385 1 3027411; ameniss@cekate.hr

Božićni sajam i Sv. Nikola dolazi na Knežiju
Skip to content