Grupa 1.

Tečaj za djecu predškolske dobi
Kreativni pokret i ples, osnovno su polazište u svijet igre i mašte. Kroz ples, glazbu, pjesmu i priču razvijaju vlastitu kreativnost, potiču svoju maštu. Glazba je popraćena pričom u kojoj djeca aktivno sudjeljuju i pokretima imitiraju svijet koji nas okružuje a ujedno razvijaju sluh, pretnost, koordinaciju pokreta i plesnost.
Improvizirajući, dijete je u mogućnosti pokretom i plesom iskazati vlastiti doživljaj svijeta oko sebe.

Uzrast: 4 – 7 godina

Kada: utorkom i četvrtkom 17.30 – 18.30

Gdje: CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1

Cijena: 200 kn mjesečno

 

Grupa 2.

Početni i napredni školski tečaj
Sat započinje osnovnim vježbama za postavu tijela te se razvija prema plesnim sekvencama, a koncipiran je za polaznike s nešto predznanja u plesu ili u bilo kojoj tjelesnoj praksi. Vježbajući plesnu tehniku djeca usvajaju nazive elemenata, uvježbavaju plesne sekvence i manje plesne cjeline za nastup. Tehnika je bazirana na osnovi baleta, uz postepeno usvajanje elemenata suvremenog plesa i elemenata jazz plesa. Velika se pažnja poklanja osobnoj kreativnosti polaznika.

Uzrast: 8 +

Kada: utorkom i četvrtkom 18.30 – 20.00

Gdje: CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1

Cijena: 220 kn mjesečno

 

POČETAK 3.10.2017.

 

VODITELJICA: Valentina Crnić – plesni voditelj i koreograf

Plesom se bavi od svoje 10. godine, te djeluje kao plesni voditelj i koreograf u Plesnom studio Ritam Zona te Centru za kulturu Trešnjevka. Njezino područje edukacije proteže se u plesnim stilovima Jazz dance – a i Suvremenog plesa. Edukaciju stječe u plesnom studiu Kelkope uz koju također pohađa ljetnu plesnu školu Kelkope u Šibeniku, plesnom klubu Jazzelle, plesnom studio Hip Hop House, plesnom studiu Ritam Zona, Plesnom studiu Andrea´s Room itd. Surađuje s mnogim koreografima, djeluje u plesnim predstavama, pohađa mnoge satove Inozemnih i Hrvatskih plesnih pedagoga te pohađa i osvaja mnogobrojna mjesta na Hrvatskim i Inozemnim natjecanjima. Iskustvo stječe kroz mnoge profesionalne plesne audicije, projekte, profesionalne predstave itd. Ono što je najvažnije nikada ne prestaje učiti te nikada ne prestaje davati znanje svojim učenicima. Kaže kako su joj učenici najveća inspiracija i edukacija te međusobno uče jedni od drugih.

UPISI: CEKATE PLES
Skip to content