Rutina ubija svježinu. ZATO: upiši se u dramsku radionicu Centra za kulturu Trešnjevka za odrasle. Nikad nije prerano, ali nikad nije niti prekasno da probudiš umjetnika u sebi.

Da svjetove koji su u tebi skriveni otkriješ, pomoći će ti vrhunski profesionalnci, postupno će te uvesti u svijet stvaranja i artikuliranja predstave. Možeš biti glumac, dramatičar, scenograf, plesač, redatelj… Možeš biti sve to zajedno i okušati se u stvaranju predstave kojom ćemo na kraju školske godine završiti rad i zaokružiti ga.

U svakodnevici su vještine glumačkih i kazališnih profesionalaca nenaknadive. Više nećeš strahovati od javnog nastupa, znat ćeš se postaviti pred šefom, naučit ćeš promatrati svijet drugim očima i sve će ti postati jasnije i jednostavnije. Zabavnije. Jer, kazalište je koncentrirani život. Nužno je samo da se poželiš opet igrati, kao što si to činio/činila kad si bio/bila dijete.

Upisi su od 1. do 26 9. a rad započinje 6. 10. 2015. i traje sve do kraja školske godine. Radionice će biti u Domu kulture Prečko, Prečko 2a.

Članarina je 150 kuna na mjesec.

Informacije: 01/3695 457, 01/3027 411 i tnt@cekate.hr

FOTOGRAFIJE OVOGODIŠNJE PREDSTAVE ODRASLIH: “LOV NA MUHE”

"Let iznad", Dramski studio TNT / odrasli

"Let iznad", Dramski studio TNT / odrasli 2015

let1

 

Skip to content