Online radionica art terapije

 

Bliži nam se vrijeme Božića i kraj godine, stoga smo odlučili organizirati jednu iskustvenu radionicu art terapije na kojoj ćemo se zajedno osvrnuti na proteklu godinu i pripremiti se za dolazak iduće. Kroz niz kreativnih tehnika osvrnut ćemo se na izazove, lekcije i značajne trenutke koje nam je donijela 2021. godina, te ćemo zajedno vidjeti što smo od toga spremni otpustiti, a što zadržati i njegovati kako bismo kreirali prostor za novu energiju, želje i ciljeve u idućoj godini. Radit ćemo na podizanju svjesnosti u sadašnjem trenutku i povezivanju s vlastitim tijelom, kako bismo što bolje mogli čuti i osjetiti što uistinu sada trebamo. Uz to, slikat ćemo, kolažirati i pisati kako bismo otvorili vrata svog unutrašnjeg svijeta i vidjeli koje mudrosti se tamo skrivaju.

Za sudjelovanje na radionici su vam potrebni likovni materijali: to mogu biti drvene bojice, flomasteri, uljane pastele, tempere ili vodene boje. Uz to, svakako će vam trebati olovke, papiri (A4 i A3 format), škare, ljepilo i nekoliko starih novina i časopisa.

Radionica se provodi preko Zoom aplikacije u subotu 18.12.2021. od 16.00 do 20.00.            

RADIONICA JE BESPLATNA!

Ukoliko vas ova radionica zove, prijavite se što prije na mail adresu modulor.cekate@gmail.com jer je broj mjesta ograničen.

Veselimo se vašem dolasku!

Tara Beata Racz, voditeljica radionice,

mag. psih i mag.art-slikarstvo, praktičarka ekspresivne art terapije

Online radionica art terapije
Skip to content