Foto: Goran Štefančić

Radno vrijeme galerije tijekom blagdana:

24.12.  (Badnjak) ne radimo, u ponedjeljak, 29.12. izložbu možete pogledati od 10-14 sati, a onda od 7.1. radimo uobičajeno, od 10 do 20 sati. Izložba će trajati do 23.1.2015.

U mjesecu srpnju objavljen je javni poziv za sudjelovanje na Natječaju za fotografije pod nazivom MOJA LIJEPA TREŠNJEVKA.

Fotografije pristigle  na Natječaj pogledao je stručni žiri (fotograf Luka Mjeda, arh.Ljubomir Miščević,  voditeljica galerije Modulor Saša Martinović Kunović), te izabrao 12 autora koji će svojim fotografijama sudjelovati na izložbi u galeriji Modulor. Otvorenje izložbe izabranih fotografija biti će 18.12. 2014. u 19 sati.

Uz fotografije, umjesto kataloga izložbu prati kalendar za godinu 2015, u kojem svaki od autora ima jedan rad.

Izlažu autori: 

Fredy Fijačko

Ines Kotarac

Tina Kovačićek

Marijana Penava

Boris Štefančić

Goran Štefančić

Marijana Žvan Ivičić

Božica Trnka

Goran Kauzlarić

Mario Radaković

Mario Varjačić

Vanja Radovanović

 

Više o izložbi i natječaju: 

Zadnjih godina, a možemo reći i zadnje desetljeće, svjedoci smo očite transformacije brojnih trešnjevačkih vizura; čitavi dijelovi pojedinih kvartova mijenjaju se i nestaju. Pojedini od njih s razlogom i opravdanjem, a neki i ne. Sentimentalni prema onome što nestaje, ali svjesni potrebe za  promjenom, želimo zabilježiti neke slike nama drage, tek radi sebe, ili na znanje onima koji te slike ne pamte.

U želji da potaknemo fotografe da zabilježe svojim fotoaparatima i onu lijepu stranu Trešnjevke, organizirali smo natječaj pod nazivom MOJA LIJEPA TREŠNJEVKA.

Od pristiglih fotografija žiri je odabrao radove 12 autora za izložbu u galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka.

Nadamo se da će ta izložba biti daljnji stimulans za njihov rad, ali i poticaj za druge koji ovaj put nisu uspjeli ući u uži izbor.

Naša je poruka; gledajte svijet oko sebe, primjećujte i bilježite, a možda će baš vaša fotografija nekom uljepšati dan, ili nekom osvijestiti da u svojoj blizini ima objekt ljepote, koji do sada nije primjećivao.

Mi ćemo nastojati i dalje poticati vašu kreativnost i želju za lijepim. Do sljedećeg foto-natječaja, i čestitke izabranima !

MOJA LIJEPA TREŠNJEVKA/ Izložba fotografija

Ključne riječi:

Skip to content