Medley Teatar i B GLAD produkcija

MIKROFONI

PON 11.03. u 20.00 
Ulaznice: 70 kuna
Grupe, studenti, umirovljenici:  50 kuna
.
Prodaja ulaznica u sobi marketinga (CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1, kod balkona dvorane) od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka. Uz kupnju ulaznice dobiva se kupon s 10% popusta za Invictus bar (Nehajska 10).
.
.

Može li se od glazbe živjeti ili samo preživljavati? I tjera li nas društvo da hodamo po rubu, a jedini način da se spasimo jest da skočimo u nepoznato? – pitanja su na koja odgovore traži novi underground mjuzikl autora Igora Weidlicha i Trpimira Jerkovića, u produkciji Medley Teatra i B GLAD Produkcije.

Stari je došao održati koncert za Menadžera. Stara je sve organizirala. Nakon desetljeća čekanja sigurni su da će njihova glazba napokon biti prepoznata i da je uspjeh neminovan. Ali što će se dogoditi kad Stari pred publikom počne preispitivati svoje životne odluke?

Adalbert Turner-Juci kao Stari i Elena Brumini kao Stara, Dino Antonić kao Scenski radnik/Menadžer, te Judita Jerković i Petra Golik kao vokali “od iza”, u pratnji Medley benda uživo, donose ovu nesvakidašnju glazbenu komediju apsurda, prema motivima drama ‘Stolice’ i ‘Ćelava pjevačica’ Eugènea Ionesca.

Je li naš život samo rock koncert kojim dirigira netko drugi i što je potrebno da bi se i naš glas napokon čuo? Dođite i pogledajte u jedinstvenoj glazbeno-scenskoj atmosferi ‘Mikrofona’!

#The 80sAreBack

.

Igraju:

ADALBERT TURNER-JUCI,

ELENA BRUMINI,

DINO ANTONIĆ,

JUDITA JERKOVIĆ,

PETRA GOLIK

.

Medley bend: DINKO JANKOVIĆ (klavijature), ALEN OPAČIĆ HRVAT (gitara), DEJAN LEPOGLAVEC (bubanj), HRVOJE KOLAR (bas gitara)

Tip koji piše: IGOR WEIDLICH

Tipovi koji skladaju: TRPIMIR JERKOVIĆ, DINKO JANKOVIĆ

Ples izmislila: ELENA BRUMINI

Šef benda: DINKO JANKOVIĆ

Glumce i scenu obukla i svukla: JUDITA JERKOVIĆ

Grafiku odradila: KRISTINA GUDAC

* Mjuzikl je ostvaren uz potporu Grada Zagreba i Hrvatskog društva skladatelja

.

.
Kazališni ponedjeljak 11.3. Mikrofoni
Skip to content