.

Ne propustite 12. prosinca u 10 i 11 sati pogledti novu božićnu predstavu Kazališta Prijatelj u kojoj vještica Zlokoslava pokušava začarati Djeda Mraza i ukrasti Božić…

 

Kazalište Prijatelj

VJEŠTICA ZLOĆKOSLAVA I DJED MRAZ

 

Tekst i režija: Hrvoje Zalar

Igraju: Jan Novosel, Karmen Sunčana Lovrić, Hrvoje Zalar

Trajanje: 40 minuta

Predstava je namijenjena djeci od 4  do 10 godina.

Cijena ulaznice za grupe: 25 kuna

Cijena ulaznice: 30 kuna

 

Prodaja ulaznica u sobi marketinga (CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1, kod balkona dvorane) od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka. Više informacija na marketing@cekate.hr ili broj telefona 01/3695457 (u gore navedenom radnom vremenu).

 

U božićno vrijeme kao što svi vrlo dobro znamo Djed Mraz luta svijetom i razveseljava djecu pričom i poklonima. Ponekad malo zaluta, ode na krivi kontinent, ali na kraju uvijek uspije svima donijeti radost i veselje. Ovaj put, u našoj predstavi, naletjeti će na opasnog neprijatelja: Vješticu plemenitu Zloćkoslavu. Ona se ne zadovoljava jednim poklonom, ona hoće sve poklone koje Djed Mraz donosi dobroj djeci diljem svijeta! Kad joj se Djed Mraz suprotstavi Zloćkoslava ga zaledi svojim olujnim dahom! Ali naravno, blagdanske predstave moraju završiti sretno. Zato se pojavljuje dječak Milivoj Štreber koji će imati hrabrosti suprotstaviti se Vještici i pobijediti njezino čaranje. On će ne samo uspjeti osloboditi Djeda Mraza, već će i Zloćkoslavu uvjeriti da smisao Božića nije u gomilanju poklona nego u ozračju dobrote i mira koju on donosi u naša srca.

 

 

Vještica Zloćkoslava i Djed Mraz 12.12. u 10 i 11 sati
Skip to content