PROSTI FAKTORI, stand up comedy show

Petak, 24.7.2020. u 21 sat

Dvorana CeKaTe

 

ZATVARANJE LJETNE SEZONE STAND UP K😂MEDIJE U DVORIĆ TU CENTRA ZA KULTURU TREĆ NJEVKA! – U slučaju loĆĄeg vremena show se seli u kazaliĆĄnu dvoranu.

đŸŽ€Za kraj ljetne sezone stand up comedy predstava u dvoriĆĄtu Centra za kulturu TreĆĄnjevka i zavrĆĄetak Ljetnog diskonta kulture, pod otvoreno nebo ljetne pozornice CeKaTe-a u petak 24. srpnja dolazim sa svojim solo showom Prosti Faktori. Broj mjesta je ograničen i smanjen kako bi svi bili sigurni i imali adekvatan razmak. Ponesite piće (unos pića dozvoljen), smjestite se u udobne stolice i uĆŸivajte u gotovo dva sata stand up komedije.

➀PROSTI FAKTORI: Sex, muĆĄko ĆŸenski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnoduĆĄnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. SvaĆĄta se rastavlja. Na proste faktore.
Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

 

MOLIMO POSJETITELJE DA SUKLADNO UPUTAMA NACIONALNOG STOĆœERA STAVE MASKU PRIJE ULASKA U ZATVORENI PROSTOR!

 

➀CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (Entrio naplaćuje 5kn naknade za izdavanje ulaznice)

➀POSEBNA PONUDA: FaktorEkipa – Ulaznica za 4 osobe – 170kn.
– Ova ulaznica vrijedi za 4 osobe i pri tome moĆŸete uĆĄtedjeti 45kn (30kn na ulaznicama, 15kn na naknadi za izdavanje ulaznice). Okupi ekipu, dođi na show i saznaj tko u druĆĄtvu ima najčudniji smijeh.

➀PRODAJA:
ONLINE: Entrio.hr

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
Ghetaldus Optika, Juriơićeva 23 ‱ Ghetaldus Optika, Draơkovićeva 16 ‱ Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 ‱ Ghetaldus Optika, Vlaơka 121/123 ‱ NAF NAF Zagreb, Ilica 8 ‱ Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 ‱ Aquarius CD shop, Varơavska 13 ‱ Rockmark, Berislavićeva 13 ‱ Tvornica Kulture, Ơubićeva 2

➀PRODAJA NA ULAZU: Od 20 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu TreĆĄnjevka

đŸŽ€O KOMIČARU: Često oslovljavan i kao Panda ili #NapuĆĄenaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često ĆĄokantni mozak. Na pitanje zaĆĄto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima druơtva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
Nadalje, ĆĄto se tiče komičara, o njemu se moĆŸe reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifaĆĄist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Vidimo se u petak! 😜

 

PROSTI FAKTORI, stand up comedy show
Skip to content