PROSTI FAKTORI, stand up comedy show

Petak, 24.7.2020. u 21 sat

Dvorana CeKaTe

 

ZATVARANJE LJETNE SEZONE STAND UP KšŸ˜‚MEDIJE U DVORIÅ TU CENTRA ZA KULTURU TREÅ NJEVKA! – U slučaju loÅ”eg vremena show se seli u kazaliÅ”nu dvoranu.

šŸŽ¤Za kraj ljetne sezoneĀ stand up comedy predstava u dvoriÅ”tu Centra za kulturu TreÅ”njevka i zavrÅ”etak Ljetnog diskonta kulture, pod otvoreno nebo ljetne pozornice CeKaTe-a u petak 24. srpnja dolazim sa svojim solo showom Prosti Faktori. Broj mjesta je ograničen i smanjen kako bi svi bili sigurni i imali adekvatan razmak. Ponesite piće (unos pića dozvoljen), smjestite se u udobne stolice i uživajte u gotovo dva sata stand up komedije.

āž¤PROSTI FAKTORI: Sex, muÅ”ko ženski odnosi, crkva, politika ā€“ nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnoduÅ”nim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. SvaÅ”ta se rastavlja. Na proste faktore.
Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

 

MOLIMO POSJETITELJE DA SUKLADNO UPUTAMA NACIONALNOG STOŽERA STAVE MASKU PRIJE ULASKA U ZATVORENI PROSTOR!

 

āž¤CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (Entrio naplaćuje 5kn naknade za izdavanje ulaznice)

āž¤POSEBNA PONUDA: FaktorEkipa – Ulaznica za 4 osobe – 170kn.
– Ova ulaznica vrijedi za 4 osobe i pri tome možete uÅ”tedjeti 45kn (30kn na ulaznicama, 15kn na naknadi za izdavanje ulaznice). Okupi ekipu, dođi na show i saznaj tko u druÅ”tvu ima najčudniji smijeh.

āž¤PRODAJA:
ONLINE: Entrio.hr

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
Ghetaldus Optika, JuriÅ”ićeva 23 ā€¢ Ghetaldus Optika, DraÅ”kovićeva 16 ā€¢ Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 ā€¢ Ghetaldus Optika, VlaÅ”ka 121/123 ā€¢ NAF NAF Zagreb, Ilica 8 ā€¢ Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 ā€¢ Aquarius CD shop, VarÅ”avska 13 ā€¢ Rockmark, Berislavićeva 13 ā€¢ Tvornica Kulture, Å ubićeva 2

āž¤PRODAJA NA ULAZU: Od 20 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu TreÅ”njevka

šŸŽ¤O KOMIČARU: Često oslovljavan i kao Panda ili #NapuÅ”enaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često Å”okantni mozak. Na pitanje zaÅ”to to radi, odgovara ā€˜zbog strahaā€™.
ā€˜Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima druÅ”tva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.ā€™
Nadalje, Å”to se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifaÅ”ist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Vidimo se u petak! šŸ˜œ

 

PROSTI FAKTORI, stand up comedy show
Skip to content