PROSTI FAKTORI, stand up comedy show

Petak, 24.7.2020. u 21 sat

Dvorana CeKaTe

 

ZATVARANJE LJETNE SEZONE STAND UP K?MEDIJE U DVORIŠTU CENTRA ZA KULTURU TREŠNJEVKA! – U slučaju lošeg vremena show se seli u kazališnu dvoranu.

?Za kraj ljetne sezone stand up comedy predstava u dvorištu Centra za kulturu Trešnjevka i završetak Ljetnog diskonta kulture, pod otvoreno nebo ljetne pozornice CeKaTe-a u petak 24. srpnja dolazim sa svojim solo showom Prosti Faktori. Broj mjesta je ograničen i smanjen kako bi svi bili sigurni i imali adekvatan razmak. Ponesite piće (unos pića dozvoljen), smjestite se u udobne stolice i uživajte u gotovo dva sata stand up komedije.

➤PROSTI FAKTORI: Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.
Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

 

MOLIMO POSJETITELJE DA SUKLADNO UPUTAMA NACIONALNOG STOŽERA STAVE MASKU PRIJE ULASKA U ZATVORENI PROSTOR!

 

➤CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (Entrio naplaćuje 5kn naknade za izdavanje ulaznice)

➤POSEBNA PONUDA: FaktorEkipa – Ulaznica za 4 osobe – 170kn.
– Ova ulaznica vrijedi za 4 osobe i pri tome možete uštedjeti 45kn (30kn na ulaznicama, 15kn na naknadi za izdavanje ulaznice). Okupi ekipu, dođi na show i saznaj tko u društvu ima najčudniji smijeh.

➤PRODAJA:
ONLINE: Entrio.hr

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2

➤PRODAJA NA ULAZU: Od 20 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu Trešnjevka

?O KOMIČARU: Često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Vidimo se u petak! ?

 

PROSTI FAKTORI, stand up comedy show
Skip to content