PROSTI FAKTORI, stand up comedy show

Petak, 24.7.2020. u 21 sat

Dvorana CeKaTe

 

ZATVARANJE LJETNE SEZONE STAND UP K­čśéMEDIJE U DVORI┼áTU CENTRA ZA KULTURU TRE┼áNJEVKA! – U slu─Źaju lo┼íeg vremena show se seli u kazali┼ínu dvoranu.

­čÄĄZa kraj ljetne sezone┬ástand up comedy predstava u dvori┼ítu Centra za kulturu Tre┼ínjevka i zavr┼íetak Ljetnog diskonta kulture, pod otvoreno nebo ljetne pozornice CeKaTe-a u petak 24. srpnja dolazim sa svojim solo showom Prosti Faktori. Broj mjesta je ograni─Źen i smanjen kako bi svi bili sigurni i imali adekvatan razmak. Ponesite pi─çe (unos pi─ça dozvoljen), smjestite se u udobne stolice i u┼żivajte u gotovo dva sata stand up komedije.

ÔץPROSTI FAKTORI: Sex, mu┼íko ┼żenski odnosi, crkva, politika ÔÇô nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodu┼ínim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osje─çaje ─çudore─Ĺa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Sva┼íta se rastavlja. Na proste faktore.
Upozorenje: Show nije primjeren za mla─Ĺe od 16 godina.

 

MOLIMO POSJETITELJE DA SUKLADNO UPUTAMA NACIONALNOG STO┼ŻERA STAVE MASKU PRIJE ULASKA U ZATVORENI PROSTOR!

 

ÔץCIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (Entrio napla─çuje 5kn naknade za izdavanje ulaznice)

ÔץPOSEBNA PONUDA: FaktorEkipa – Ulaznica za 4 osobe – 170kn.
– Ova ulaznica vrijedi za 4 osobe i pri tome mo┼żete u┼ítedjeti 45kn (30kn na ulaznicama, 15kn na naknadi za izdavanje ulaznice). Okupi ekipu, do─Ĺi na show i saznaj tko u dru┼ítvu ima naj─Źudniji smijeh.

ÔץPRODAJA:
ONLINE: Entrio.hr

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
Ghetaldus Optika, Juri┼íi─çeva 23 ÔÇó Ghetaldus Optika, Dra┼íkovi─çeva 16 ÔÇó Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 ÔÇó Ghetaldus Optika, Vla┼íka 121/123 ÔÇó NAF NAF Zagreb, Ilica 8 ÔÇó Dancing Bear, Gunduli─çeva ul. 7 ÔÇó Aquarius CD shop, Var┼íavska 13 ÔÇó Rockmark, Berislavi─çeva 13 ÔÇó Tvornica Kulture, ┼áubi─çeva 2

ÔץPRODAJA NA ULAZU: Od 20 sati ─çe biti mogu─çe kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu Tre┼ínjevka

­čÄĄO KOMI─îARU: ─îesto oslovljavan i kao Panda ili #Napu┼íenaPanda, Marko Dejanovi─ç u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analiti─Źni, pretjerano seksualizirani i ─Źesto ┼íokantni mozak. Na pitanje za┼íto to radi, odgovara ÔÇśzbog strahaÔÇÖ.
ÔÇśSvojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima dru┼ítva u obliku tabu tema ili malogra─Ĺanskog puritanstva.ÔÇÖ
Nadalje, ┼íto se ti─Źe komi─Źara, o njemu se mo┼że re─çi da je po ro─Ĺenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrep─Źanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifa┼íist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Vidimo se u petak! ­čśť

 

PROSTI FAKTORI, stand up comedy show
Skip to content