CeKaTe ONLINE
#kulturaonline
#ostanidoma

U okolnostima krize izazvane pandemijom, Centar za kulturu Trešnjevka je odlučio djelovati odgovorno i solidarno te smo se reorganizirali i upregnuli svoju kreativnost kako bi našoj vjernoj publici i široj zajednici pružili raznovrstan program koji se može pratiti iz udobnosti i sigurnosti vašeg doma. Ovim programom želimo pokazati kako je i u kriznim vremenima kultura itekako živa te kakvu zabavu, veselje i ugodu može donijeti u vaš dom, cijeloj obitelji.

Nudimo vam virtualne kazališne radionice, priče za djecu, online čitanje priča, virtualne izložbe, radio priče, virtualno kazališno-glazbene radionice za djecu, uskrsne radionice i još mnogo toga drugog u pripremi. Pridružite nam se, podržite inicijative #kulturaonline i #ostanidoma, stvarajmo umjetnost zajedno kroz radionice, uživajte u našim pričama, predstavama, izložbama i glazbi.

Naš virtualni program se kontinuirano izvodi svaki tjedan te se može pratiti na web stranici, društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i YouTube kanalu. Program se trajno nalazi na navedenim kanalima te se može pogledati i naknadno u vrijeme kada to vama najviše odgovara.

Ostanite doma, čuvajte se i uživajte uz naš bogati online program.

Veselimo se skorom druženju u Centru za kulturu Trešnjevka uz neizostavan moto – Čeka te CeKaTe!

MJESEČNI PROGRAM ZA TRAVANJ PROČITAJTE OVDJE CeKaTe_program_travanj2020

 

Mjesečni program – travanj 2020.
Skip to content