26. DANI HRVATSKOG FILMA

traži volontere

Traže se ljubitelji sedme umjetnosti koji žele steći iskustvo u organizaciji festivala.

Imate više od 18 godina, volite filmove, zadnje dane proljeća i festivalska uzbuđenja? Ukoliko ste još k tome savjesni i praktični, željni novih iskustava i spremni dio svog slobodnog vremena odvojiti za jednu od najstarijih filmskih manifestacija u Hrvatskoj, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na 26. izdanju Dana hrvatskog filma.

Dani hrvatskog filma održat će se od petka do utorka, 16. do 20. lipnja, u kinu Tuškanac, na Ljetnoj pozornici Tuškanac, Centru za kulturu Trešnjevka i u Parku Stara Trešnjevka. Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama, u sektorima popratnih događanja, promocije i press službe.

Kako biste se prijavili potrebno je poslati biografiju i kratko motivacijsko pismo uz dodatne napomene o željenom sektoru i terminima raspoloživosti na e-mail volonteri@danihrvatskogfilma.net.

Natječaj je otvoren do 30. svibnja, a svi prijavljeni bit će obaviješteni o rezultatima do 5. lipnja.

Za sve dodatne informacije i pitanja vezane uz prijavu obratite se DHF-ovoj službi za volontere na volonteri@danihrvatskogfilma.net.

Povežite se i putem naše FB stranice
https://www.facebook.com/cekate.hr/posts/1354786014634946

26. DANI HRVATSKOG FILMA, 16. – 20. LIPNJA 2017.
Skip to content