OŽENJENI –  STAND UP COMEDY SHOW 

Subota, 28.11.2020. u 17:30 i 20 sati

Velika dvorana

 

ULAZNICA JOŠ IMA, A MOŽETE IH KUPITI SAT VREMENA PRIJE SVAKE IZVEDBE NA BLAGAJNI CENTRA ZA KULTURU TREŠNJEVKA!

REZERVACIJE NA cekate.marketing@gmail.com

Prema najnovijim uputama Nacionalog stožera broj mjesta za publiku u gledalištu je sa 100 smanjen na 45. Stoga ćemo jednu planiranu izvedbu odigrati istog dana dva puta. Prva izvedba će biti u 17:30 sati, a druga u 20 sati. Svim kupcima je poslan mail kada je njihov termin izvedbe, oni koji su među prvima kupili ulaznice dolaze u 20 sati, a oni koji su kasnije kupili ulaznice dolaze u 17:30 sati. U slučaju da ne možete doći, zatražite povrat novca na e-mail: podrska@ulaznice.hr

Zahvaljujemo na razumijevanju!

 

Nakon rasprodane premijere za koju se tražila ulaznica više, vrijeme je za novu izvedbu HIT SHOWA “Oženjeni” BIS comedy kolektiva. U subotu 28.11. Od 20 sati u Centru za kulturu Trešnjevka.

“Zašto bi tebi bilo bolje nego nama?”, “Sad ćeš vidjeti kako je biti u kavezu.”, “Sad će ti zadnja uvijek biti  “Da, ljubavi.”

Koliko puta smo ovo čuli? Previše. Osjećamo li se ponekad kao da su nas oženili? Naravno.

Ovo je stand up show u kojem će četiri mučkarca pričati o svim čarima bračnog života, nezaobilaznim ljubavnim odnosima, situacijama sa ljepšim polovicama, kako je to imati/nemati seks u braku i što se sve događa u postelji te kako je bilo prije i što predviđaju u budućnosti. Ako ste se ikad pitali kako je komičarima sa svojim boljim polovicama, sad imate priliku čuti.

 

Komičari:

TIN SEDLAR: Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.

MARKO DEJANOVIĆ: Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.

GORAN VINČIĆ: Čo’ek seljak! Oženjen za djevojku iz vlastita sela. Ali im je beba rođeni Zagrepčanin. Goran se ne boji Nazgula pa ponosno nosi prsten. Iako na prvu izgleda kao kakav tradicionalni pater familijas, čovjek je to zavidnih kuharskih talenata koje jedino nadmašuje talentom gutanja bureka i eksanja tegli meda.

HRVOJE KRMELIĆ: Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga Oženili. Ali defintivno nije u braku! Ne želimo imati problema sa nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!

 

UPAD: 50Kn, 60Kn na dan izvedbe

 

*Show nije za mlađe od 16 godina.

 

PRODAJA:

Online OVDJE.

Offline:
Blagajna Centra za kulturu Trešnjevka sat vremena prije predstave!

 

Na ulaznice.hr prodajnim mjestima,

ZAGREB:

☞ ARTMEN D.O.O., AVENUE MALL KNJIŽARA MENART – Avenija Dubrovnik 16, Zagreb

☞ CEDETERIJA d.o.o., Aquarius music shop Varšavska 13 – Varšavska 13, Zagreb

☞ DIRTY OLD SHOP, POSLOVNICA ZAGREB – Tratinska 18, Zagreb

☞I ZAZOV TURISTIČKA AGENCIJA d.o.o., Poslovnica Zagreb – Ante Topić Mimare 38, Zagreb

☞ REAKT D.O.O., HUMMEL TRGOVINA, ARENA CENTAR – Ulica Vice Vukova 6, Zagreb

☞ ROCKMARK, Glazbena knjižara – Berislavićeva 13, Zagreb

☞ SPERANZA, SPERANZA-POSLOVNICA KRAPINSKA – Krapinska ulica 14, Zagreb

☞ TISAK PLUS D.O.O., TISAK PLUS ZAGREB POTHODNIK – Pothodnik – Grgura Ninskog 0bb, Zagreb

Oženjeni – stand up comedy show
Skip to content