50 kn
23. svibnja
20:00

OTVORENJE LJETA U CeKaTe TEATRU

BOCA ISTINE, stand up comedy show

subota, 23.5.2020. u 20 sati

 

Istina je, trojica smo komičara iz Studio Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

KOMIČARI:
Tin Sedlar – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda– Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA:  https://www.entrio.hr/event/odgodjeno-tresnjevka-boca-istine-stand-up-comedy-show-7634

RADI PREPORUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE “BOCA ISTINE” ĆE SE ODRŽATI U DVORANI CENTRA ZA KULTURU TREŠNJEVKA TE JE MOGUĆE PRIMITI DO 60 OSOBA.

 

NAJAVA IZVEDBI U LIPNJU

5.6. Prosti Faktori
6.6. Bosanski lonac
17.6. Boca Istine
26.6. Brak, dijete i povremeni seks…
27.6. Pozitivan Šok (Tin Sedlar solo show)