BOCA ISTINE, stand up comedy show

Subota, 19.9.2020. u 20 sati

 

Stand up komedija se vraća u Centar za kulturu Trešnjevka! Sezonu će otvoriti spektakl Boca Istine. U subotu, 19. rujna, od 20h u Centru za kulturu Trešnjevka! U slučaju lijepog vremena show će se održati na otvorenom, u dvorištu CeKaTe-a. Broj mjesta ograničen zbog preporuka Stožera civilne zaštite.
————————————————————-
➤BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

➤KOMIČARI:
Tin Sedlar – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

➤UPAD: 50Kn, 60Kn na dan izvedbe (*Entrio naplaćuje 5kn naknade po ulaznici za izdavanje ulaznice)

Show nije za mlađe od 16 godina.

➤PRODAJA:
ONLINE: https://www.entrio.hr/event/tresnjevka-boca-istine-stand-up-comedy-spektakl-8275?fbclid=IwAR0tZAlG024NNJUrWhMbbPFG8bvgXOoI2NmLmR1Y2QBSDNWr9Cc__Y5CRck
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➤PRODAJA NA ULAZU: Od 19 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu Trešnjevka.

 

BOCA ISTINE, stand up comedy show
Skip to content