U sklopu programa Ljetni diskont kulture u CeKate nam po drugi put stiže udruga Kuća hrvatskog dizajna koja će u Galeriji Modulor predstaviti novi projekt neobičnog naslova: POSUĐIVAONICA SREĆE. Na izložbi koju otvaramo u utorak 10. rujna u 20 sati, predstavit će se dvadesetak autora – dizajnera, i to s odjevnim predmetima , nakitom, lutkama, uporabnim i dekorativnim predmetima.
Posuditi sreću na dan, tjedan, mjesec, godinu, uz određenu naknadu, vratiti ili otkupiti, jednostavna formula kojom život postaje raznovrsniji, bogatiji, sretniji.
Baš kao što postoji čitav niz leasinga, (najma), tako Kuća hrvatskog dizajna može usrećiti mnoge trenutke posebnih izlazaka, osobitih evenata; razbiti dosadu u stanovima, odijevanju, razveseliti u kafićima, hotelima, sobama, domovima. Put do sreće posut je među inim lakodostupnim ljepotama. Život može biti bogat na jednostavan i dinamičan način. Sreća je tada na dohvat. Upravo u posuđivaonici.
Autorski brendirani nakit, haljine, odijela, torbe i torbice, keramika, skulpture, slike, grafike, karikature, animirani filmovi, instalacije, fotografije postoje da bi svijet bio bolji. Zašto ne stvoriti posebne ugođaje u posebnim prigodama, ili SVAKI DAN UČINITI POSEBNIM? To je jednostavan put do sreće.

Izlažu autori:
Ivan Alduk – kožne kreacije
Etna Maar, modna kreacija
Korana Gjalski Filipović, video
Ruža Hodak, modna kreacija
Kirka Jewellery – nakit
Dragutin Dado Kovačević, karikature
Stephan Lupino, skulptura
Mantil – modna kreacija
Anita Marković Vrbanc, nakit
Nina Petrović, nakit
David Peroš Bonnot, “Soldat”, lutke / animirani film
Pupa Franca, modni detalji
Milena Rogulj – modna kreacija
Bojana Švertasek, keramika
Božidar Trkulja; “Priča s početka vremena”, lutke / animirani film
Višnja Wolf Kmetić, ručno tkani šalovi

KUĆA HRVATSKOG DIZAJNA /POSUĐIVAONICA SREĆE/izložba
Skip to content