Galerija Modulor

Likovni programi Ce_Ka_Te_a

Otvorenje izložbe: utorak, 27.6.2023. u 19 sati

Izložba je otvorena do 21.7.2023.

Ljetno radno vrijeme galerije: svaki radni dan od 10 do 14 sati

Ulaz je besplatan!

 

Na izložbi predstavljamo izbor radova polaznika naših likovih programa: Crtanje i slikanje (koji pohađaju dvije grupe) te Keramika (sa također dvije grupe polaznika).

Crtanje i slikanje u vodstvu slikarice Mije Maraković nadraslo je našu početnu želju, da budemo mjesto edukacije, ugodnog boravka i druženja, gdje se razvijaju likovne vještine, pa se kao dio programa povremeno ide i na izložbe i putovanja, kao i na zajednička druženja. Vjerujemo da izbor radova  od strane voditeljice Mije može predočiti koliko je za naše polaznike ovaj program važan i što su sve kroz njega dobili. Raspon različitih tema i tehnika ove godine želi dočarati sveobuhvatnost programa.

Polaznici keramike također se predstavljaju izborom radova od strane voditeljice Marine Blažek te žele ukazati na različitost tehnika, kao i individualan pristup polaznicima. Različite vrste glina, različite glazure, bogatstvo obika, što primijenjivih što dekorativnih, samo je dio onog što se želi prezentirati posjetiocima izložbe. Sam je program puno više, iza ovih radova stoji zaista velik uloženi trud i vrijeme, kao i novostečeno znanje i vještine. Za ove polaznike nastavljamo program pod nazivom Keramički laboratorij, gdje će moći naučiti još i više.

 

Izložba “Likovni programi Ce_Ka_Te_a”
Skip to content