10.00 / Darujmo djeci kazalište EKO BAJKA – CRVENKAPICA / DV Milana Sachsa / dob 3+

 1.  Razigrana i vesela djevojčica putem do bake susreće razne likove – prodavačicu, vjeverice, ježiće, vuka. Naša bajka postala je ekobajka u kojoj Crvenkapica dolazi, uz pomoć svoje bake i šumskih životinja, do važnih spoznaja u životu poput toga što je zdrava hrana i koliko je važno slušati roditelje. A što se dogodilo s vukom? 
  1. 2. / 11.30 / Darujmo djeci kazalište / JAJE / DV Utrina / dob 3+

  Ovo je priča o dječaku koji želi pijetla sa šarenim perjem. Pijetao će ga svakog jutra buditi svojim kukurijekanjem.

  Prikupio je veliku hrpu različitih jaja i čeka da se izleže pilić Franjo.

  Ali gle čuda, iz prvog jaja ne izađe pilić nego………..

  1. 2. / 10.00 / Darujmo djeci kazalište / PRIČA O HRKALU / DV Trnsko / dob 3+

   Pitate li se ikada kako je biti drugačiji od drugih, a osjećati se dobro u svojoj koži? Tu nastaje problem za glavnog lika medvjedića Hrkala. Hoće li ostalim medvjedićevim šumskih prijateljima biti bolje i zabavnije kada Hrkala otjeraju iz šume? Tko zna!24. 2. / 11.30 / Darujmo djeci kazalište TAPATAPATAVKO / DV Pčelica / dob 3+

   

   

  Djevojčica Polonca nalazi malog lutka gologologlavka, šapušaputavka koji smiješno tapka, naziva ga Tapatapatavko. Nakon proživljene avanture u Muzeju igračaka ostaju zauvijek zajedno.

  O PROJEKTU DARUJMO DJECI KAZALIŠTE
  Dragi mali i veliki ljubitelji kazališta, evo nas u  četvrtoj sezoni na zajedničkim subotnjim druženjima s razlogom.
  I ovaj put, zajedno, Gradski ured za obrazovanje, zagrebački vrtići, Udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet i Centar za kulturu Trešnjevka, pozivaju vas da subotnja jutra provedete u CEKATE TEATRU i pogledate što su za vas pripremile i koliko su kreativne odgajateljice i djeca zagrebačkih vrtića.

  I ove godine prihod od prodaje ulaznica namijenjen je školovanju pasa vodiča i terapeutskih pasa koji su nužni pomagači i djeci i odraslima s invaliditetom.

  Tete i djeca zagrebačkih vrtića čekaju vas u CeKaTeu.

Skip to content