Centar za kulturu Trešnjevka od ove sezone će sudjelovati u razvoju hrvatske stand-up scene kroz suradnju sa BIS Comedy koju čine poznati komičari Marko Dejanović, Goran Vinčić, Tin Sedlar i njihovi gosti iz Hrvatske i regije. Uspješnu dosadašnju suradnju nastavljamo i dalje, ali u redovnom terminu – subotom u 20 sati u Centru za kulturu Trešnjevka. Svaku subotu imat ćete priliku dobro se zabaviti i nasmijati uz stand-up, sjajne komičare koji će kroz svoje humoristične priče, obzervacijski i crni humor te povremeni jedinstven dijalog sa publikom osigurati da ćete se htjeti ponovno vratiti na neki od nastupa. Bit će tu solo show, grupnog nastupanja, presjeka najboljih fora, tematiziranih večeri i gostujućih komičara. Očekuje vas bogat humoristični program, najbolji komičari iz Hrvatske i regije te puno dobre zabave. Pridružite nam se i stvarajmo novu stand-up scenu zajedno, jer što je kvalitetan stand-up bez dobro raspoložene publike? Stvarajmo atmosferu u kojoj stand-up komedija može cvjetati kao jedna od grana umjetnosti.

 

ŠTO KOMIČARI GOVORE O NAŠOJ SURADNJI?

Tin Sedlar:

Izrazito sam počašćen i ponosan što mogu nastupati u CKT-u. Ambijent je predivan, dvorana kvalitetna, a zaposlenici jako ljubazni. Važno je da se proširi dobar glas o stand up-u, a CKT je zaista pravo mjesto za to.

 

Marko Dejanović:

Redovno nastupanje u CKT-u mi znači puno, to je korak bliže da se stand up komediju prizna kao legitimnu umjetničku formu i kulturnu granu. Ako nas je prepoznala ugledna institucija poput Centra za kulturu Trešnjevka, onda to priznanje ipak ima popriličan autoritet.

Nadam se da ćemo nasmijati i potaknuti na razmišljanje hrpu ljudi, da će ljudi razviti naviku da subotom idu na stand up u CeKaTe.

 

Goran Vinčić:

Stand up kad se radi u klubovima ima svoju čar, ali me uvijek više privlačila kazališna atmosfera, a to je ono što imamo u CKT-u. Presretan sam što ću tamo redovno nastupati i nadam se da će publika uživati u nastupima kao i ja!

 

CeKaTe je nova stand-up scena u Zagrebu
Skip to content