ART TERAPIJA - UPISI

Voditeljica: Tara Beata Racz

Trajanje: tijekom 2 mjeseca

Početak: listopad 2022.

Termin: srijedom od 18 do 20

Broj polaznika: do 8

Cijena: 300 kn mjesečno /39,98 eura , 600 kn ciklus (2 mjeseca) / 79,63 eura (prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450)

Prijave: modulor@cekate.hr, 091/3027412

Ovaj ciklus radionica zamišljen je u obliku kreativnih likovnih radionice u ukupnom trajanju od dva mjeseca. Radionice bi se održavale jednom tjedno u trajanju od 2 sata (120 minuta). Radionice su konceptualizirane tako da se jedna radionica nadovezuje na drugu međusobno se nadopunjujući, te se na kraju ciklus zaokružuje u cjelovito iskustvo prirodnog tijeka.

Umjetnost ima važnu ulogu u društvu jer pomoću nje čovjek spoznaje i izražava sebe i definira svoje mjesto u svijetu. Umjetnost oplemenjuje naš život i  liječi nas u kriznim vremenima. Kako bih približila značaj umjetnosti koju ona ima u svakodnevnom životu čovjeka, pripremili smo predavanja i ciklusa radionica, čiji je fokus  na terapiji umjetnošću koja usmjerava, podržava i tješi polaznika pomažući mu da postane bolja i ispunjenija osoba. 

Cilj ovih radionica je da se umjetničkim i kreativnim aktivnostima pomogne pojedincu da se prilagodi novonastalim izazovima u svojoj okolini, da potakne samorazumijevanje, da razvija empatiju i suosjećanje te da poboljša kvalitetu života.

 

ART TERAPIJA – UPISI 2022.
Skip to content