Redateljica Ivana Peroš, voditeljica Dramske radionice – SamaDrama (mladi), na 39. SKAZU. Snimila Edina Fajković

UPISE PRODULJUJEMO DO KRAJA LISTOPADA 2017!

 

Izuzetno uspješnu radionicu s osobama starijim od 18 godina i ove će godine voditi diplomirana kazališna redateljica Ivana Peroš. Za Susret kazališnih amatera Zagreba priprema predstavu “Bolje gore, nego dolje”, čiji su ulomci već izvedeni, ali traže se novi polaznici koji će obogatiti grupu i predstavu.
Ivana Peroš slobodna je umjetnica koja živi od profesionalne kazališne režije predstava. Suradnja sa Centrom za kulturu Trešnjevka prva joj je suradnja u radu s amaterima i polučila je već protekle dvije godine izvrsne rezulate postavivši u CeKaTeu pet amaterskih izvrsnih predstava, a predstava “Kako je Gregor stekao prijatelje” lani je s uspjehom gostovala na Susretu kazališnih amatera Zagreba dobivši pohvale od žirija i publike.

Članarina je tijekom osam mjeseci (od 3. 10. 2017. do 31. 5. 2018.) 200 kuna na mjesec. Jednokratno plaćanje nagrađujemo s 15 posto popusta (1.360 kuna). Prije početka radionice treba potpisati ugovor, na prvome se satu dobije uplatnica koju treba uplatiti do 15. u mjesecu. Ispis je moguće najaviti pismenim putom.

Skip to content