Glazbena igraonica “Mali Mozart” idealno je mjesto gdje mališani od četvrte godine pa do polaska u školu mogu uživati u čaroliji glazbe, naučiti osnovne elemente u glazbi na urnebesno zabavan način, upoznati instrumente uživo, naučiti pjevati pjesmice s upotrebom udaraljki i na adekvatan način se približiti glazbenoj školi u školskoj dobi.

Pridružite se glazbenoj igraonici Mali Mozart u CeKaTe-u već od 5. listopada!

Više informacija:

091 588 73 41

091 302 74 11

info@cekate.hr

 

Program “Malog Mozarta” je verificiran od Ministarstva znanosti,obrazovanja I sporta I Agencije za odgoj I obrazovanje (KLASA: 601-02/13-03/01067, URBROJ: 533-25-14-0014, 2. srpnja 2014.).

…“Mali Mozart” u Zagrebu ima optimalnu organizacijsku shemu za provedbu kraćeg glazbenog programa rada s djecom predškolske dobi od navršene četiri godine života do polaska u osnovnu školu…

…Nositelj programa ima odgovarajući stupanj izobrazbe potrebnog za provedbu kraćeg glazbenog programa rada s djecom predškolske dobi…

….Uvidom u cjelokupan kraći glazbeni program rada s djecom predškolske dobi utvrdjeno je da su ispunjeni svi uvjeti za njegovo kvalitetno ostvarivanje za djecu od navršene četiri godine života do polaska u osnovnu školu….

                                                       -Ministarstvo znanosti,obrazovanja i sporta, Ministar Vedran Mornar

 

O voditeljici:

Eva Lukšić

Od osme do trinaeste godine učila je gitaru kod prof. Maria Igreca, člana grupe Cubismo. Nakon stjecanja diplome za kontrabas u klasi prof. Josipa Novosela 2001.na Muzičkoj akademiji, ostvarila je brojne solističke te nastupe u raznim komornim sastavima diljem Hrvatske i u inozemstvu. Slijedili su seminari i usavršavanja kod svjetski poznatih basista. Potom je surađivala s Orkestrom Hrvatske vojske, Orkestrom kazališta Komedija, Zagrebačkom filharmonijom, Hrvatskim komornim orkestrom, Zagrebačkim komornim orkestrom, GŠ Ksaver Šandor Gjalski u Zaboku, GŠ Ferdo Livadić u Samoboru te GŠ Elly Bašić. Također, u razdoblju od 1993. do 1998. bila je aktivna članica Zagrebačkog omladinskog komornog orkestra, a od 2005. g. u stalnom je radnom odnosu u GŠ Pavla Markovca.

Dobitnica je Oskara znanja za 2015.g. za izvrsne rezultate u radu s učenicima.
Želeći upotpuniti svoje znanje u pedagogiji, završila je i Učiteljski fakultet, smjer predškolski odgoj i diplomirala u klasi prof. Krešimira Mikića na temu Filmska glazba.
Sinergija ta dva predivna zanimanja urodila je idejom o pokretanju glazbene igraonice Mali Mozart, karike koja je cijelo vrijeme nedostajala kako bi glazbeni odgoj bio cjelovit, a stalnim usavršavanjima u Orff pedagogiji i na seminarima muzikoterapije postiže sve veće uspjehe s učenicima.

Ključne riječi:

Skip to content