U nedjelja, 13. svibnja bila je premijera mjuzikla Ivane Plechinger i Irene Kolar Vudrag “Frajer za moju mamu”. Bruno Kovačić odsvirao je sve glazbene brojeve, a djeca pjevaju uživo (uz matricu). Riječ je pop-rock mjuziklu, spojene su pjesme Prljavog kazališta “Mi plešemo cijeli dan i noć” i “Ja volim samo sebe” Psihomodopopa u jednu, Bruno Kovačić skladao je baladu “Voda”, pjeva se i pjesma Arsena Dedića “Čemu služe radnici” te “Profesor Jakov” Leta 3… Mjuzikl izvodi  zbor “Trololo”.

– Sve je započelo od dječjeg zbora, Ivana Kolar Vudrag, koja je dramska pedagogica i dramaturgica u Zagrebačkom kazalištu mladih osmislila je priču o dječaku koji svojoj rastavljenoj majci traži novog muža na posve neobičnim mjestima – kazala nam je Ivana Plechinger.

Ivana Plechinger

U predstavi pjevaju i glume djeca zbora Trololo: Jan Kovačić, Lana Kovačević, Nino Nogić, Otto Radmilov, Vico Kovačić, Donatela Lović, Danijel Vukelja, Petra Jović, Marta Puh, Helena Šegota i Paola Fumić. Glazbeni je producent Bruno Kovačić. Užitak za sva tri naraštaja u obitelji!

 

 

Mjuzikl Ivane Plechinger “Frajer za moju mamu”

Ključne riječi:

Skip to content