Koncert Roberta Marekovića i banda The Swingers održat će se u subotu, 12. listopada u 17,00 sati na igralištu OŠ Josipa Račića, Srednjaci 30, u povodu Dana mjesnog odbora Horvati-Srednjaci. U prijepodnevnom terminu nastupit će učenici Osnovne škole Josipa Račića, plesna Udruga MB i plesna škola Harmony, a zabavu za najmlađe osigurali su i sportska igraonica Medo sportaš te igraonica Čarobna šuma.

Publiku očekuje slobodna prodaja ugostitelja i prezentacija sportskih klubova: Zagrebačke judo škole, CrossFit Superbia, Taekwondo kluba Osvit i Hokej kluba Marathon, kao i prezentacija sigurnosti u prometu, DVD-a Trešnjevka i Udruge Veliko srce malom srcu.

U poslijepodnevnom terminu od 16 sati predstavit će se kvartovski plesni studio Thalia, Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić i Rock and Roll gimnazija, a vrhunac ovogodišnjeg Dana Srednjaka bit će nastup The Swingers banda uz koji se može zabaviti i zaplesati na Srednjacima 30 od 17 do 19 sati. Ulaz na sva događanja Dana MO Horvati-Srednjaci za građane je besplatan, a organizatori su Vijeće gradske četvrti Trešnjevka jug, Vijeće mjesnog odbora Horvati-Srednjaci i Centar za kulturu Trešnjevka.

Dan MO Horvati-Srednjaci

Srednjaci 30

RASPORED DOGAĐANJA

10-12 sati/prijepodnevni program:  zabava i rekreacija za djecu

OSNOVNA ŠKOLA JOSIPA RAČIĆA

Plesna UDRUGA MB

ČAROBNA ŠUMA, igraonica

Zagrebačka judo škola

Taekwondo klub Osvit

CrossFit Superbia

MEDO SPORTAŠ, sportska akademija za djecu

Hokej klub Marathon

Plesna škola Harmony

 

16 – 21 sati/ poslijepodnevni program: Ples na Srednjacima

Studio THALIA by Helena Lojen Marić

Folklorni ansambl IVAN GORAN KOVAČIĆ

R’n’R gimnazija

Robert Mareković i The Swingers, swing revival bend

after: Radno vrijeme, bend

Dan VMO Horvati-Srednjaci 2019
Skip to content