Početak: 6.3.2018.
Vrijeme: utorkom od 19.00 do 20.00 sati
Trajanje: 12 termina / 3 mjeseca
Cijena: 600 kuna tj. 200 kuna mjesečno

Kome su namijenjene radionice?
Radionice su namijenjene učenicima/ama viših razreda osnovne škole koji/e žele naučiti više o učenju, isprobati različite metode učenja i pritom se dobro zabaviti. Grupe se formiraju od 6-10 polaznika/ca približno iste dobi.

Što radimo?
Učimo kako planirati učenje, istraživati gradivo, učiti pomoću mentalnih mapa i kartica, pripremati se za pismeno i usmeno odgovaranje, ponavljati, učiti redovito. Surađujemo i pomažemo jedni drugima u učenju.

Što očekujemo?
Očekujemo da će polaznici/e po završetku radionice steći iskustvo u različitim dokazano uspješnim metodama učenja te ih znati primijeniti u konkretnom školskom kontekstu.

Kako radimo?
Kombiniramo predavanje, vježbu, raspravu, individualni i timski rad, kviziranje, domaće zadaće.

Autorica i voditeljica:
Laura Marković završila je diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2011. godine stječe iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom i mladima na podršci u učenju. Vodi radionice učenja sa školarcima/kama i mentorica je međunarodnim volonterima/kama pri VCZ-u. Od 2016. je u edukaciji za gestalt terapeutkinju. Laura piše blog o učenju kojeg možete pogledati ovdje: https://blogaboutlearningblog.wordpress.com/

Upisi i info na: leutar@cekate.hr

 

 

 

 

UPISI U TIJEKU: Novi ciklus radionica za djecu “Nauči kako učiti!”

Posljednje iz kategorije: Sociokulturni odjel

Skip to content