od 13.2. do 17.2.2017. od 10.00 do 12.00
cijena petodnevne radionice: 250 kuna

Voditeljica: Ines Rudelić
Obavijesti i prijave na: 091 3027 414, leutar@cekate.hr

Sve koji žele promijeniti svoj status i postati zaposleni pozivamo na edukacijsku radionicu Mi kreiramo svoj posao – od ideje do samozapošljavanja. Cilj je da svaki polaznik po završenom mentoriranju bude osposobljen sam kreirati svoj posao, napisati poslovni plan, odabrati vrstu društva koju će otvoriti.

U prvom dijelu težište je na psihološkoj pripremi poduzetničkog preustroja te u prezentiranju vlastitih ideja. Nakon toga učimo kako izraditi poslovni plan te što je sve potrebno za osnivanje obrta, firme, udruge ili zadruge. U drugom dijelu radimo na strategijskoj pripremi rada budućeg poduzeća te polaznike educiramo o poticajima koje mogu zatražiti od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Polaznici će dobiti certifikat o uspješnom pohađanju.

TEMATSKI PRIKAZ:
PONEDJELJAK
Izbor ideje i uspješno prevladavanje teškoća na putu razvoja
UTORAK
Izrada poslovnog plana
SRIJEDA
Izbor vrste društva – obrt, j.d.o.o., d.o.o., zadruga….
ČETVRTAK
Strategija poslovanja i alati izvrsnosti
PETAK
Poticajne mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Ines Rudelić ima osobno iskustvo u samozapošljavanju i educiranost (diplomirana politologinja, interni revizor za bankarsko poslovanje te certificirani polaznik Akademije liberalnih žena Jugoistočne Europe) što joj omogućuje da zainteresiranim osobama pruži sveobuhvatnu informaciju. Vlasnica obrta GOTA za promidžbu i savjetovanje te osnivačica i predsjednica Hrvatske udruge za edukaciju i samozapošljavanje LIBERA. Do sada je održala niz radionica o samozapošljavanju u Centru za kulturu Trešnjevka. Novom radionicom u interakciji s korisnicima i uz organiziranje njihovog zajedničkog rada potiče svoje polaznike da realiziraju vlastite ideje.

Upisi: Edukacijska radionica samozapošljavanja
Skip to content