srijeda, 22.2.2017 od 10.00 do 14.00
četvrtak, 23.2.2017. od 10.00 do 14.00

petak, 24.2.2017. od 10.00 do 14.00

Cijena: 500 kuna
Maksimalan broj polaznika: 10
Voditeljica: Ines Rudelić

Obavijesti i prijave: 091 3027 414, leutar@cekate.hr

Voditeljica  radionice INES RUDELIĆ, diplomirani je politolog i certificirani revizor bankarskog poslovanja autorica je radionice MI KREIRAMO SVOJ POSAO koju je tijekom dvije godine u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka polazilo cca 33o polaznika te je od navedenog broja 35 % krenulo putem samozapošljavanja i otvaranja vlastite firme.

Novom radionicom UVOD U PISANJE PROJEKATA približit će vam tematiku pisanja projekata na jednostavan i samorazumljiv način te vas ohrabiti da se upustite u pisanje svog prvog projekta.

Na pristupačan način polaznik će usvojiti sva relevantna znanja koja su mu potrebna u tom dijelu, a kako bi uspješno aplicirao na aktualne natječaje. Posebna pažnja obratiti će se na definiranje projekta odnosno problema; razradu problemskog stabla; utvrđivanje općih i specifičnih ciljeva projekta; logičku matricu; definiranje ciljnih skupina te na mjerljive rezultate i financijsku održivost projekta.

Na radionicama će polaznici uz zadane teme raditi i svoj zamišljeni projekt te će kroz interakciju s drugim polaznicima uočiti njegove pozitivne ali i negativne strane te će u skladu s navedenim i izvršiti potrebne korekcije.

Radionica je namijenjena  polaznicima koji se po prvi puta susreću s pisanjem projekata te im je to ujedno i izazov da uz mentorstvo samostalno osmisle svoj projekt ili da se uz preporuku mentora priključe drugim projektnim timovima .

Polaznici s najboljim rezultatima u svladavanju zadane tematike biti će u mogućnosti surađivati s mentoricom na njezinim sadašnjim i budućim projektima.

Autorica: diplomirana politologinja Ines Rudelić, predsjednica Udruge Libera
Akademska naobrazba:
– diplomirani politolog, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, 1983.
– certificirani revizor bankarskog  poslovanja, 1999.
– cerificirani polaznik Akademije liberalnih žena jugoistočne Europe u organizaciji National democratic Instituta u Ljubljani, 2013.
Zaposlenja i profesionalno iskustvo:
– vođenje nerezidentnih računa UNPROFOR-a, stranih predstavništava (talijanskih i njemačkih) te ambasada, 1990./1999.

– rad u Internoj reviziji Banke na poslovima revizije društava u vlasništvu Banke te na poslovima revizije kredita odobrenih pravnim i fizičkim osobama, 1999/2009.
– koordinacija poslovanja odvjetničkog ureda i klijenata, 2009./2012.
– vođenje obrta Gota za promidžbu i savjetovanje te Hrvatske udruge za edukaciju i samozapošljavanje Libera,  od 2013.

 

UVOD U PISANJE PROJEKATA

Posljednje iz kategorije: Sociokulturni odjel

Skip to content