Jednodnevna intenzivna radionica

Utorak, 1.3.2016. od 10.00 do 14.00
Cijena: 50 kn
Voditeljica: Ines Rudelić

Obavijesti i prijave: 095 850 8399, udruga.libera@gmail.com

Program je namijenjen polaznicima radionica za samozapošljavanje i freelancer-ima. Omogućava im da u inspirativnoj i prijateljskoj atmosferi razvijaju svoje ideje. U radno neformalnom okruženju polaznici mogu izražavati kreativnost i razrađivati vlastite ideje uz mentorstvo voditeljice. Upoznat će se s osnovnim načinima i mogućnostima financiranja njihovih ideja. Posebno će biti naglasak na crowfunding-u tzv. grupnom financiranju koje osigurava alternativni pristup privlačenja kapitala za različite tipove projektnih ideja.

Težište je na profesionalnom, inovativnom i održivom pristupu sustavnim promjenama koje nadilaze nedostatke tržišta i iskorištavaju dane mogućnosti. Cilj radionice je da svaki polaznik usvoji praktična znanja i bude osposobljen samostalno realizirati ideju i osigurati financijska sredstva. Razrađuju se i nove teme s ciljem osnivanja zajedničkih poduzeća i povezivanja.

Teme:
– interakcija poduzetnika početnika i freelancer-a u razvijaju poduzetničke ideje
– zajednički rad na osmišljavanju i prezentaciji ideja
– poticanje profesionalnih kontakta, povezivanje i pronalaženje poslovnih suradnika
– ispomaganje u poslovnim aktivnostima bez većeg financijskog troška
– ostvarenje tzv. „rubnih“ projekata
– razrada platformi za financiranje poduzetničkih ideja
– primjena poduzetničkih načela: inovativnost, razumno preuzimanje rizika, postavljanje ciljeva…

Ines Rudelić ima osobno iskustvo u samozapošljavanju i educiranost (diplomirana politologinja, interni revizor za bankarsko poslovanje te certificirani polaznik Akademije liberalnih žena Jugoistočne Europe) što joj omogućuje da zainteresiranim osobama pruži sveobuhvatnu informaciju. Vlasnica obrta GOTA za promidžbu i savjetovanje te osnivačica i predsjednica Hrvatske udruge za edukaciju i samozapošljavanje LIBERA. Do sada je održala niz radionica o samozapošljavanju u Centru za kulturu Trešnjevka. Novom radionicom u interakciji s korisnicima i uz organiziranje njihovog zajedničkog rada potiče polaznike da realiziraju vlastite ideje.

CO-WORKING: Radimo zajedno

Posljednje iz kategorije: Sociokulturni odjel

Skip to content