UBERI PRIČU! 2021

Park Stara Trešnjevka

Ponedjeljak, 26.4.2021. u 10:30 sati

 

Ovogodišnja popularna „berba slikovnica“ održat će se 26. travnja u 11 sati, imat će oblik šetnje Parkom Stara Trešnjevka, a tema će joj biti likovna umjetnost. Priču o šest šetnji Slave Raškaj ispričat će autorica istoimene slikovnice, Sanja Lovrenčić, a na šest „postaja“ – štafelaja postavljenih u parku – ilustrator Dominik Vuković uživo će skicirati odabrane trenutke iz slikaričina života, pokazujući okupljenoj djeci mogućnosti Slavine omiljene tehnike, akvarela. Šetnju će voditi animatorica Nikolina Manojlović Vračar, sve do stabala s kojih će sudionici moći ubrati svoje primjerke slikovnice koja je tematski predložak ovogodišnje „berbe“.

Manifestacija „Uberi priču!“ autorski je projekt književnice Sanje Lovrenčić, održava se u kontinuitetu od 2005. u Zagrebu i još nekoliko hrvatskih gradova. Organizator manifestacije je Udruga za promicanje kulture čitanja Uberi priču.

Premda je manifestacija izvorno zamišljena tako da bude otvorena što većem broju djece, ove godine u njoj će sudjelovati, uz pridržavanja svih epidemioloških mjera, samo učenici trešnjevačke škole…

 

 

UBERI PRIČU! 2021
Skip to content