TURA KULTURA

Besplatan posjet Brodarskom institutu u Novom Zagrebu

POSJET JE POPUNJEN!!!

 

 

U subotu, 28.01.2023. posjetit ćemo u okviru projekta Mapiranje Trešnjevke i njegove akcije Tura kultura Brodarski institut u Novom Zagrebu. Posjet počinje u 10h, a sastanak je kod ulaza u Brodarski institut, Froudeova ulica (naselje Siget, 10 minuta hoda od Avenue Malla). Posjet će voditi voditeljica sektora Pomorske tehnologije mr.sc. Marta Pedišić Buča, dipl.ing..

Obzirom da je broj osoba koje mogu učestvovati u posjetu ograničen, obavezne su prijave na mail adresu mapiranjetresnjevke@gmail.com.

POSJET JE POPUNJEN!!!

 

O projektu Tura kultura:
Na ture/obilaske pozivamo  građane, one su za njih besplatne, a kroz njih  omogućavamo viđenje jedne druge, one inače nepoznate, strane  institucija koje obilazimo. Uz sam sadržaj koji nudi pojedina institucija ili ustanova (kulturni ili neki drugi) građane upoznajemo i sa situacijom koja pri uobičajenom posjetu nije dostupna. Nepoznati depoi, uredski prostori, ljudi koji rade u tim objektima, nusprostorije i laboratoriji…životne priče koje stoje iza tih zidova, sve ono što je inače nedostupno i skriveno. Pogledom iznutra ljudima/posjetiocima, a i ljudima koji rade u njima, omogućavamo da se međusobno upoznaju, senzibiliziraju za probleme pojedine struke, bolje se razumiju.

TURA KULTURA: Brodarski institut – POSJET JE POPUNJEN!!!
Skip to content