3. srp
-
4. srp

Trešnjevka: Stand Up Maraton (OPEN AIR) – 2 Večeri, 8 Komičara!

3. i 4. srpnja 2020.

Dvorište u CeKaTe-u!

 

Vikend kad su političari zašutjeli. Ovo je alternativni naziv stand up comedy spektakla kojeg ćemo prirediti u petak 3. i subotu 4. srpnja u dvorištu Centra za kulturu Trešnjevka. Čak osmero komičara potruditi će se da Trešnjevkom četiri sata odzvanja smijeh!

? Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

– U slučaju lošeg vremena selimo u kazališnu dvoranu Centra za kulturu Trešnjevka.

➤UPAD: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe.
➤UPAD OBJE VEČERI: 90kn u pretprodaji; 110 na dan prve izvedbe.

➤ONLINE PRODAJA: https://www.entrio.hr/event/tresnjevka-stand-up-maraton-open-air-2-veceri-8-komicara–7998

➤ ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2

PETAK 3.7. NASTUPAJU:

? Goran Vinčić: Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

? Marko Dejanović: Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

? Hrvoje “Hrc” Krmelić: Prvi otvoreno gej komičar na hrvatskoj stand up sceni. Mlada nada, voli pričati o muško muškim odnosima i sličnim svima poznatim temama. Bavi se stand up-om, grafičkim dizajnom, fotografijom, pisanjem i crtanjem. Mlad, sladak, zgodan i simpatičan! Tako mu piše na Tinder profilu…a što mu piše na Grinderu ne znamo.

? Tihomir Paravina fani fejs: Najjedinstveniji komičar hrvatske stand up scene. Nitko ne zaboravlja da je gledao čovjeka kojeg zovu Psiho. Majstor igre riječi i komedije apsurda. Omiljene žrtve su mu oni što se nisu htjeli nasmijati, a pet minuta kasnije ih boli trbuh od urnebesa, iako i dalje ne znaju zašto je to tako smiješno.

SUBOTU 4.7. NASTUPAJU:

? Tin Sedlar: Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

? Saša Turković: Otac, suprug, biznismen i najstariji komičar Lajnap comedy kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha.

? Admir Šećkanović: Purger po naglasku, Bosanac po imenu. Brzo uvodi publiku u svijet komičara muslimana, rođenog u Zagrebu, romantično veznog za Dalmaciju. Nije najljepši za vidjeti, da se ne lažemo, ali vrlo ga je ugodno slušati. Fore su mu kratke, bez viškova, radi na njima, obrezuje viškove i onda ih brzim tempom i izrazito cool stava isporučuje publici.

? Vanja Perić: Još jedan mladi lav. Iako kad ga tek vidite na pozornici imate dojam da je skupio već godine staža. Dečko je to, iako mu ime to ne garantira. A ni izgled baš. Ali dečko je to iz Sesveta. Njemu je potez Dubec – Savski Most ekskurzija. Zna HŽ-ov vozni red bolje nego HŽ-ovci. Strojar po struci, kreativac po muci.

Vidimo se?

STAND UP MARATON (OPEN AIR)
Skip to content