Želite pisati ali ste zapeli na samom naslovu ? Pišete godinama no ne znate valja li to išta ? Pišete dobro ali biste htjeli još bolje kako biste mogli objaviti knjigu?Radionica kreativnog pisanja „Nađi se u prozi“u organizaciji Udruge Nova stranica Zagreb a pod vodstvom Milene Benini polaznicima nudi od osnovnih tehnika pisanja , specifičnosti pojedinih žanrova do poslovne strane pisanja (gdje i kako objavljivati te što očekivati od karijere pisca u Hrvatskoj).
Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi,analiza, pisanja i čitanja moći pronaći sebe odnosno svoj put u spisateljskim vodama.
Prijave su u tijeku, pozivaju se svi oni koji žele pisati ili već pišu.
O voditeljici:
Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu a pri zagrebačkom Centru za ženske studije završila je opći program kao i program feminističkog pristupa popularnoj kulturi. Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama. Radila je kao predavačica u Zagrebačkom centru za poduku. Surađuje na brojnim projektima kao predsjednica, žiri ili članica Organizacijskog odbora na području književnosti.
Pripovjetke i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima.Dobitnica je pet nagrada SFera.
Pripovjetke su joj prevođene na više jezika.
Roman Svećenica Mjeseca bio je u najužem izboru za T-portalov roman godine 2015.
Fond sati : 30 građanskih sati
Početak : 05.03.2019.
Termin: utorkom 18 – 20 h
Cijena : 1200 kuna
Za sve dodatne informacije i predbilježbe : novastranica1@gmail.com ili 0959981900 (Romina Bengez)

UPISI u radionicu kreativnog pisanja
Skip to content