Imate rukopis godinama skriven u ladici ? Ne znate jel to samo piskaranje ili pravo kreativno pisanje.”Ispolirajte” svoje vještine pisanja na našoj radionici kreativnog pisanja koja vas vodi do samog kraja odnosno do objave vašeg pisanog djela.
Radionica kreativnog pisanja „Nađi se u prozi“ u organizaciji Udruge Nova stranica Zagreb a pod vodstvom Milene Benini vam nudi od osnovnih tehnika pisanja ,specifičnosti pojedinih žanrova do poslovne strane pisanja .
Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi,analiza, pisanja i čitanja moći pronaći sebe odnosno svoj put u spisateljskim vodama.
Prijave su u tijeku, pozivaju se svi oni koji žele pisati ili već pišu. Broj polaznika je ograničen.


O voditeljici:
Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu a pri zagrebačkom Centru za ženske studije završila je opći program kao i program feminističkog pristupa popularnoj kulturi. Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama. Radila je kao predavačica u Zagrebačkom centru za poduku. Surađuje na brojnim projektima kao predsjednica, žiri ili članica Organizacijskog odbora na području književnosti.
Pripovjetke i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima.Dobitnica je pet nagrada SFera.
Roman Svećenica Mjeseca bio je u najužem izboru za T-portalov roman godine 2015.

Fond sati: 30 građanskih sati
Početak: 15.10.2019.
Termin: utorkom od 18 do 20 h
Cijena: 1.500 kuna

Info: novastranica1@gmail.com  / 0959981900 (Romina Bengez)

Radionica kreativnog pisanja „Nađi se u prozi“
Skip to content