Već dvadesetak godina za svu djecu kvarta u pratnji roditelja Cekate priprema fašnički program.

Ove će nas godine zabavljati Teatar Škripzikl i Nikolina Manojlović Vračar u ulozi Malog Jure. Mali Jura lik je iz knjige izdavačke kuće Mala zvona, koja se nalazi baš na Trešnjevci.

Također, pozivamo i vas da se maskirate u omiljenog vam lika iz knjige…ili baš nekog neomiljenog, jer zna se, loših se  likova u fašničkoj republici možemo i riješiti zajedno.

 

Žiriranje za naj-masku počinje u 17 h, a uz animaciju Pemzle ŽM.

 

U 18 sati u dvorani kreće službeni program gdje će posjetitelje zabavljati Franto/Frki i Pemzla ŽM/ Mali Jure od Pemzle.

Potom slijedi defile najmaski, krafne za svu djecu i veselo druženje pod maskama. Karneval se zatvara podjelom nagrada.

Ulaznica za karneval je 25 kuna.

 

Dodatne informacije:

Romano Dautanac u ulozi Franta i Frkija / Kućni Teatar Škripzikl: Kućni Teatar Škripzikl je diverzantska glazbeno-pantomimska, ali i kabaretsko-klaunska organizacija. Specijalizirani su za posebnu vrstu nastupa po kućama, kazalištima, galerijama, klubovima, pubovima, trgovima, ulicama i vrtovima. Teatar je nastupao u Sloveniji, Portugalu, Španjolskoj, Engleskoj i Njemačkoj, a istražuje i njeguje estetiku nijemog filma, vodvilja i varijetea s početka 20. stoljeća. “F kao Franto” je cirkuski one-man-show u kojoj izvođač igra 28 karaktera povezanih u 28 skečeva.

 

Isječak nastupa koji će biti izveden na Trešnjevačkom dječjem karnevalu možete pogledati na sljedećoj poveznici:

https://youtu.be/M4XbMpNn1wU

Nikolina Manojlović Vračar u ulozi Nine Pemzle i Malog Jure od Pemzle: Autorica pjesama za djecu “Kako misli jure jednog malog Jure” i likovna umjetnica. Status samostalne multimedijalne umjetnice stječe izlažući samostalno i sudjelujući na skupnim izložbama, baveći se land-artom, urbanim intervencijama i performance-ima. Djeluje kao autorica, scenografkinja i/ili izvođačica u predstavama za djecu.

Dođite, čekamo vas!

Rezervacije na broj: 091 3027 412

Trešnjevački dječji karneval/Mali Jura na fašnik (se) fura…
Skip to content