Sv. Nikola na Knežiji/ 6.12.2014., subota od 18 sati/ Dom kulture Knežija, Albaharijeva 2

Draga djeco, mame i tate, bake i djedovi  pozivamo Vas na Knežiju u Dom kulture gdje će nas posjetiti Sveti Nikola.
Mjesni odbor Knežija poklanja svoj djeci Knežije predstavu BOŽIĆNA PRIČICA, te na kraju predstave posjetiti će nas netko; za koga ćete draga djeco dobro morati ulaštiti svoje čizmice.

O predstavi:
Djevojčica Tonka Tončica neposlušna i razmažena princeza odrasta bez majke,  koja unatoč naporima svog oca da je u miru spremi na počinak, ostaje pri svojim stavovima i odbija ići u krevet. U natezanju s ocem Tonka izjuri iz kuće i odjednom se nađe u čarobnom zimskom pejsažu. Po prvi put sama, Tonka osjeti strah koji kratko traje zahvaljujući pojavi Čarobnog Snjegovića. Vidjevši da mu je hladno, Tonka nesebično  novom prijatelju pruža svoj šal i tako počinje fantastičan zaplet. Snjegović odlučuje pomoći Tonki da se vrati kući i odvodi je do svojeg dragog prijatelja Svetog Nikole. Uvidjevši da je djevojčica¨ tvrđi orah¨, Nikola  treba pomoć  čarobnih pomagala … Kako će priča završiti
pogledajte sami…

Predstava je zabavna i dinamična priča smještena u predbožićnu atmosferu i s lakoćom prenosi blagdanski duh i njegovu najveću bit: ljubav, prijateljstvo, nadu i nastojanje da postanemo bolji.

Predstavu izvodi Dragon teatar.

Organizatori ovog iznenađenja na Knežiji su
Vijeće mjesnog odbora Knežija i Centar za kulturu Trešnjevka.

Molimo sve roditelje da ne donose poklone.

Sv. Nikola dolazi  na Knežiju
Skip to content