STAND UP JE RASPRODAN!!!

POZITIVAN ŠOK, Tin Sedlar stand up show

Subota, 27. lipnja 2020. u 21 sat

Dvorište CeKaTe-a

“Pozitivan šok” drugi je One Man Show Tina Sedlara koji se sastoji od njemu najdražeg materijala od 2014. do 2017. godine. Naziv show-a pokazuje da će se gledatelji možda i šokirati, ali pozitivno. Uvijek gledateljima prepoznatljive scene, prepoznatljive likove i šokovite dogodovštine Tin će predstaviti iz svoje perspektive i na svoj način. Što ga živcira, koga obožava, kako gleda na muško-ženske odnose, koje mu je najneugodnije iskustvo u životu i ostale sitnice možete saznati u ovom stand up show-u.

“Dragi ljudi, konačno se život vraća u normalu i vrijeme je za moj solo show “Pozitivan šok” nakon devet mjeseci! To je show kojeg obožavam izvoditi zbog jakog ritma i odlične energije. Dođite po svoju dozu smijeha i zagrijavanje za eventualni izlazak jer show pada u SUBOTU (27.6.) u 21.00 h! Ulaznica nabavite na vrijeme jer je broj mjesta ograničen. Vidimo se i jedva čekam!”

90 minuta, 1 komičar.
Šokovit, ali ne negativan.
Slikovit, ali ne odvratan.
Sloboda izražavanja, izražena pozitiva.
Show za svakoga, osim za osobe ispod 16 godina, osobe slabijeg srca i one bez smisla za humor.

➤CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (Entrio naplaćuje 5kn naknade po ulaznici za izdavanje ulaznice)

POSEBNA PONUDA – “Šok ulaznica za ekipu (4)” – 160 kn

– ova “šok” ulaznica vrijedi za 4 osobe i pritom možete uštediti 40 kn (10 kn po glavi). Okupi ekipu i dođite na druženje jer je uvijek zabavnije kad nas je više. 🙂

 

➤PRODAJA NA ULAZU: Od 20 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu Trešnjevka

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2

POZITIVAN ŠOK, stand up show
Skip to content