Ljetni diskont kulture 2

Pozivamo Vas i Vaše prijatelje na  otvorenje LJETNOG DISKONTA KULTURE u četvrtak, 27.  lipnja  2013. 

U 19 sati počinjemo sa otvorenjem izložbe mlade ak.slikarice-grafičarke Dore Mihaljević, u Galeriji Modulor.

20,30 sati, u Atriju Cekate-a, nakon programa samog otvorenja s veseljem Vas pozivamo na  hit predstavu SAMO BEZ EMOCIJA.

O predstavi…

 Pred gledateljem se niže niz likova iz svakodnevnog  života, susjedstva, ulice. Tu su sponzoruše, umirovljene profesorice koje nemaju za platiti struju, menadžerice bez privatnog života, frizeri nesigurni u svoju spolnu orijentaciju, prodavačice u potrazi za čovjekom svog života, glupave misice i bezbroj drugih likova čije su mane toliko prepoznatljive i ljudske da ih prosto moramo voljeti

Više o programu diskonta:

Ljetni diskont kulture prigoda je da u svom kvartu uživate u vrhunskim kulturnim i umjetničkim susretima te ugodnim razgovorima. Utorkom vam nudimo koncertni program pod nazivom GLAZBENI DESERTI; četvrtkom nam se pridružite na kazališnom programu CIJELI SVIJET JE POZORNICA,  petkom zaplešite zajedno s nama na PLESU POD ZVIJEZDAMA, a subotom na modnom buvljaku UZMITE SAD, PLATITE NIKAD.  Dođite, povedite i svoje goste na predah u hladovini i užitak u kreiranju i konzumiranju kulture.

Mi nismo shoping centar, mi smo kulturni Centar.

Daljnje najave slijede uskoro !

 

Otvorenje Ljetnog diskonta kulture

Ključne riječi:

Skip to content