26. lip
-
4. srp

KERAMOLABOS

26. – 27.6. i  3. – 4.7.2023. od 10 do 12 sati

Radionice keramike za djecu osnovnoškolskog uzrasta (od 7 do 14 godina)

 

CeKaTe je zadnjih nekoliko godina postao mjesto okupljanja i ljubitelja keramike, kroz radioničke programe i kroz izložbe u galeriji Modulor. Taj kontinuitet želimo nastaviti i dalje ali ne samo kroz klasičan pristup, već proširujući djelokrug djelovanja. Obzirom da je CeKaTe dvorište dobar potencijal za susrete keramičara, na njemu je uz prateću učionicu moguće izvoditi i manje poznate tehnike, kao što je npr raku-pečenje. Blizina keramičke učionice gdje se radovi mogu izvesti, kao i galerije-gdje je radove moguće i izložiti, čini CeKaTe idealnim mjestom za ovakav tip programa. Osim raznih radioničkih programa i izložbe zamislili smo i ciklus predavanja koji će vas uvesti u razne tehnike kako oblikovanja tako i pečenja keramičkih predmeta. Program je ostvaren uz potporu Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo.

U lipnju startamo sa radionicama oblikovanja gline/keramike za djecu osnovnoškolskog uzrasta a za vrijeme školskih praznika.

Maksimalan broj polaznika: 12

Uzrast: od 7-14 godina

26.6. i 27.6. oblikovanje (nakon sušenja radovi se peku) od 10 do 12 sati

3. i 4. 7. dorada (farbanje i glaziranje) od 10 do 12 sati

Prijave od 16.6.  OVDJE

Uz najavu radionica najavljujemo i izložbu polaznika programa Keramika koju će biti moguće pogledati  od 27.6. do 21.7.2023.

KERAMOLABOS
Skip to content