Gradsko kazalište “Joza Ivakić” Vinkovci

TRI TREĆA TROMJESEČJA

 

Redateljica: Frana Marija Vranković
Tekst: Nina Horvat
Kostimografkinja: Anamarija Filipović – Srhoj
Igraju: Mia Krajcar, Martina Stjepanović, Nikolina Ljuboja

 

„Tri treća tromjesečja“ komedija je koja govori o povjerenju u muško-ženskim odnosima. Kroz predstavu u bolničkoj sobi upoznajemo tri žene različitih godina, stila i stasa, u devetom mjesecu trudnoće. Četrdesetpetogodišnja Ivana (Mia Krajcar) je u stabilnom braku više od petnaest godina, te zbog pretjerane težine jede sve osim čokolade.

Tridesetpetogodišnja Ivona (Nikolina Ljuboja) živi od svog rada, ali je vidno uznemirena i kratkog fitilja, jer se nadala da će se njezin dečko razvesti istog trena kad je doznao da je ona trudna. Međutim to nije napravio. Najmlađa, hostesa Iva (Martina Stjepanović) planira postati uspješna manekenka, a dok ne ulovi pravu poslovnu priliku uzdržava ju njezin malo stariji dečko. Iako na prvi pogled djeluje da ih ništa ne povezuje, otkrit će da ih muče isti problemi.

.

Ulaznice: 60 kuna

Grupe, studenti, umirovljenici: 40 kuna

Prodaja ulaznica u sobi marketinga (CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1, kod balkona dvorane) od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka. Uz kupnju ulaznice dobiva se kupon s 10% popusta za Invictus bar (Nehajska 10).
.
Kazališni ponedjeljak 13.5. u 20.00 TRI TREĆA TROMJESEČJA

Ključne riječi:

Skip to content