Istraživački panel: poslovne mogućnosti kreativaca u sklopu Erasmus+ projekta Empowering Creative Circular Entrepreneurs 
 
 
U srijedu, 11. svibnja 2022. s početkom u 10 sati u Centru za kulturu Trešnjevka održat će se istraživački panel s temom “Poslovne mogućnosti kreativaca” u sklopu Erasmus+ projekta “Empowering Creative Circular Entrepreneurs” (Circular Creatives).  Pozivamo sve kreativne poduzetnike i sve polaznike edukacija za odrasle da nam se pridruže na razgovoru o potencijalima kružne ekonomije u poduzetničkom sektoru te razgovoru o mogućnostima koje ona može otvoriti. Panel će se moći pratiti uživo i online, a sudjelovanje je besplatno. Projekt će predstaviti Frana Marija Vulić Vranković.
 
O projektu:

Projekt se bazira na činjenici da se kreativne industrije nikada neće vratiti na pred-pandemijski vrhunac osim ako se ne pronađe novi način podrške i podizanja vještina kreativnih pojedinaca ciljanih upravo na moderno poslovanje i buduće potrebe u zapošljavanju. Posljednje dvije godine ekonomske krize pokazale su da postoji rastuća potreba za „novim načinom poslovanja“, sve s ciljem da se kreativne industrije učine otporne na buduće krizne periode. Da bi se postiglo željeno „kruženje unutar profesije“, potrebno je razvijati vještine i kod samozaposlenih, ali i kod nezaposlenih kreativaca. Suradnja između predavača i kreativne industrije spojit će inovativno učenje s novostvorenim znanjem „kružnih vještina“, što će ujedno otvoriti i mnoge mogućnosti za daljnji razvoj kreativne održivosti.

Projekt se odvija pod vodstvom Roscommon Leader Partnership-a te u suradnji s institucijama AKEP (Grčka), Momentum (Irska), CeKaTe (Hrvatska), Global Impact Grid (Njemačka) i EUEI (Danska).

 

Prijave za besplatno sudjelovanje primaju se putem e-maila tnt@cekate.hr.

Istraživački panel: poslovne mogućnosti kreativaca u sklopu Erasmus+ projekta Circular Creatives
Skip to content