Brak, dijete i povremeni seks, Stand Up Comedy Show 

Subota, 3. listopada 2020. u 20 sati

Dvorana

 

Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što se komičaru u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat će o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom će se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat će i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…

➤Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

➤Raspored sjedenja je prema preporukama HZJZ-a, što znači da je broj mjesta ograničen. I sve ostale preporuke se poštuju. Nabavite ulaznice na vrijeme i sigurno se smijemo.
————————————————————–
➤CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (*Entrio naplaćuje 5kn naknade po ulaznici za izdavanje ulaznice)

➤ POSEBNA PONUDA:
– ULAZNICA ZA EKIPU (4) – 175kn. Četiri osobe mogu ući na jednu ulaznicu. Ušteda 40kn (25kn na ulaznicama, 15kn na Entrio naknadi za izdavanje ulaznica) – Ulaznica za ekipu je dostupna samo u pretprodaji.

➤PRODAJA:
– ONLINE: https://www.entrio.hr/event/tresnjevka-brak-dijete-i-povremeni-seks-m-dejanovic-stand-up-show-8338

– ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2

➤PRODAJA NA ULAZU: Od 19 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu Trešnjevka
—————————————————————–
O K😂MIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.
Više o meni možete saznati na mojoj stranici Marko Dejanović ili guglajući.

Brak, dijete i povremeni seks, stand up comedy show
Skip to content