Ne propustite pogledati jedno od najljepših djela klasične baletne umjetnosti. Ovo poznato djelo ruskog skladatelja Petra Ijiča Čajkovskog odvest će vas u svijet mašte, veselja, slatkiša, prinčeva i vila, čarobnjaka, pahuljica, cvijeća i šećera. Povodom 20. obljetnice umjetničkog djelovanja, Baletni studio Jastrebarsko donosi ovu baletnu čaroliju na scenu Centra za kulturu Trešnjevka u subotu, 18. siječnja 2020. s početkom u 19 sati.

Baletnu bajku o djevojčici i čarobnjaku, igračkama koje tijekom noći ožive, o mašti,  čaroliji, pobjedi dobra nad zlim, pripremila je koreografkinja, redateljica, kostimografkinja i scenografkinja Svetlana Lukić. U „jaskanskom“ Orašaru sudjeluje osamdesetak jaskanskih malih i velikih balerina koje u najboljem svjetlu predstavljaju svoj baletni studio. Pridružite nam se i uvjerite se zašto je Orašar jedan od najomiljenijih baleta na svijetu!

 

 

PREDSTAVA JE RASPRODANA!

 

Ulaznice u pretprodaji: 30 kuna

Ulaznice na dan predstave: 40 kuna

Prodaja ulaznica u sobi marketinga (CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1, kod balkona dvorane) od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka. Redovi 7-9 u prodaji su putem servisa Ulaznice.hr https://www.ulaznice.hr/web/event/85/48 te na Dekodovim prodajnim mjestima.

Više informacija: 01/3695-457, marketing@cekate.hr

 

Baletna bajka “Orašar” u CeKaTe-u
Skip to content